Hirdetés

Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz myckey #49643 üzenetére

    Hát nem a barátom az biztos. Nekem mondjuk ez a szuper pontos 107-es ágyú sem tetszik, olyan hihetetlen lassan céloz, ha meg nem várod meg míg össze szűkül a célkereszt, akkor meg borzasztó pontatlan. Most van rajta 20k kx, és nem tudom hogy gyűjtsek még 7k-t a nagy motorra, vagy vegyem meg ~17k xp-árt a nagy tornyot. Amennyire látom ált. nem a tornyot lövik át, hanem inkább a teknőt, mert azzal könnyebb dolguk van.

    A Tigris2-nek is megvannak a nyavalyái (pl: nem túl vastag a bundája), de számimra klasszisokkal jobban használható, sőt, élvezetes tank volt.

    Linkin: ok, erre nem tudok mit mondani. Tök fölösleges riszálni bármit is szerintem, ha már az első lövéssel kigyújtanak (az 1000hp veszetség ha nem vagy elég gyors). Egyszerűen olyan lassú, hogy nem lehet vele normálisan reagálni a kialakult helyzetre. Tegnap miegpróbáltam beduplázni, Siegfrid line pálya, top tank voltam, gondoltam, hogy ha máskor nem is, de most mehetek előre aratni. Nagy hiba volt, másodiknak haltam meg a csapatból, szemből szedték ki a beforgatott tankomat..
    Nem mondom, hogy rossz, csak azt hogy számomra használhatatlan (a Churchill7-el együtt).

    [ Szerkesztve ]

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Aktív témák