Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Moleman #46213 üzenetére

    Nem is a sebzéssel van a bajom, arra nem panaszkodhatok. Én már olyan 400-500 körül örülök neki, ha sebez. Engem inkább az zavar, hogy eszméletlen lassan céloz, de ami még jobban, hogy kegyetlen pontatlan. Rengetegszer lő az ellen mögé van elé. Remélem 100-as legényekkel jobb lesz, most vannak 90 körül. Más baj amúgy nincs vele.

    (#46215) Djuree: Basszus neked hogy meg ilyen jól ember? :Y Engem egész héten szopat, alig érem el a napi 50%-ot, amikor máskor meg 60-70 szokott lenni... Pedig direkt platoon-ban megyek egy hozzám hasonló 54-es win rate-ű játékossal, de így is semmi.

    (#46244) jano_77: Bírom, hogy a T-62A is tök jól nézne ki, ha nem lenne rajta az az nagy reflektor. Nem tudja valaki, hogy lehetne eltávolítani?

    (#46275) g85j: Azzal még nincs is baj, hogy folyamatosan egyforma pályákra dobál, engem inkább az zavar, hogy rengeteg rosszra. Vannak helyek, ahova el lehet menni, de nehezen lehet kinézni az ellenségre biztonságosan. Legjobban az össze-vissza nyitott pályákat utálom, mert nem lehet tudni, merről fog jönni az ellen. Főleg azért, mert a csapattársaim nem védik az ilyen nyitott részeket, hanem a másik oldalon lemmingeznek. Ezeket a mapokat szívesen kikapcsolnám: Airfield, Arctic Region, El halluf, Erlenberg, Fisherman's Bay, Karelia, Lakeville, Live Oaks, Malinovka, Prokhorovka, Port, Siegfried Line, South Coast, Steppes. A másik kedvencem, amikor az egyik oldalon sokkal előnyösebb helyek vannak, mint a másikon, éljen a balance.

    (#46324) J.J. András: Így máris más. Nem tudtam, hogy egy kritikus találatot többször is számolhat, nem a folyamatos láncolgatás a célom. :)

    (#46326) Dobi 562: Nekem van egy T-34-1-em. Kegyetlen papír, viszont fürge. Közelre még viselhető a pontossága, a célzási idő nagy, de lejjebb lehet vágni egy jó legénységgel + felszereléssel. Azzal ugye nem mondok újat, hogy gyenge a gun depression. A tornya pattogós, de a Type 59 (talán még önmaga is) képes belőni a szemből a lapos résznél. Eléggé gyúlékony, az ammo rack biztonságos elhelyezéssel nem robban, csak sérül. Kínai tank létére a driver-t gyakran ellövik, ezen kívül még a töltő és a lövész is sérülékeny egy cseppet. Összességében szerethető gépezet, T8-ban még el lehet vele lenni.

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Aktív témák