Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
emre
veterán
válasz nyunyu #29645 üzenetére
Ded_Shalfey-féle xvm-et használok, én is sokat vacakoltam vele mire megtaláltam a számomra leginkább megfelelőt, hogy itt és ilyen formátumban lássam a bevitt sebzést.
Damage panelből már nem tudom biztosan melyiket tettem fel, talán a DMP_Dellux_082_R1-féle változatot. [damage panel link]
De ha valaki kíváncsi rá itt az egész mod pack, tájposoknak meglepetéssel. WoT 0.8.2. mod pack
mod:
Virkirnek igaza van.
Ha láthatatlan tankra lősz mert tudod, hogy hol van az nem fog a képernyőn szrepelni, de a végső összesítésben benne lesz.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
nyunyu
félisten
válasz #35692544 #29649 üzenetére
Nem ez a bajom az XVMmel, hogy a lathatatlan tankokra loveseket nem szamolja, hanem az, hogy a tenylegesen latott+tank ikonja felett animalt talalatok nem mindig jelennek meg a listaban.
Osszesito sorban pedig benne vannak.Pl.
Regi XVMben minden sor megvolt.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Patrick76496
őstag
A screenshot-okon látható ikon szerint mégsem arty lesz, hanem TD. Vicces lesz T6-ban 130 milis löveggel.
- Életerő: 700 HP
- Tömeg: 64,0 / 67,4 tonna
- Ár: 3250 arany
- Max sebesség: 35 km/h
- Löveg forgási sebesség: 26°
- Páncél: 60/60/60
- Látótáv: 350 méter
- Átütés: 196mm (147-245)
- Sebzés: 440 (330-550)
- RPM: 3,75
- Motor teljesítmény: 890 LE
- Gyulladás esélye: 20%
- Forgási sebesség: 30°
- Rádió: 440 méter"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Haart
addikt
T43-at melyik löveggel érdemes használni?
-
forras2
őstag
válasz Patrick76496 #29653 üzenetére
KV TDsített formában
-
válasz Patrick76496 #29653 üzenetére
199 pen és 440 átlagsebzés tier 6-ban???
Ezek megőrültek?
(#29654) Haart: szerintem semelyikkel
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Patrick76496
őstag
196. De nézd a 3,75-ös ROF-ot is. KV-1S ugyan ilyen lövésgyorsasággal rendelkezik. Emlékezeteim szerint 100-as legénységgel bármilyen kiegészítő nélkül 15 másodperc a töltési ideje. Gondolom ez is kap majd 0,46-os pontosságot és 3,4-es célzásidőt.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
vhw
addikt
válasz Patrick76496 #29658 üzenetére
Khm... a KV-1S-re is sok az a 122es ágyú.
De úgy látszik, már ez sem elég "jó", kell valami ami még nagyobbat tud csapni..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Patrick76496
őstag
Egy szóval nem mondtam, hogy oké T6-ba, csak felhoztam a kompenzációt. Sokszor én is fogom a fejem Churchill VII-ben ülve miatta, tényleg kaphatna valami nerfet. Engem leginkább az IS-3, IS-8, IS-7 spaced armorja tud idegesíteni az oldalukon, azt nyugodtan elvehetnék tőlük.
-
-
Stigma.HC
senior tag
Ó mai első két csatám kb 2 percen belül véget ért, félelmetes volt a csapat, két gyors reagálású tankkal voltam, így nagyon még a halálomba se tudtam beleszólni (S-51 és Proto)
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
L-e-f-i-e
senior tag
Amikor már 5900 dmg kiosztása sem elég a győzelemhez..akkor joggal lehet mondani, hogy megint szar került a puncsos tálba...
=^-^=
-
Patrick76496
őstag
A Churchill VII nagy tornya is ilyen papír? Kis toronnyal elég kellemetlen, hogy még a III-mas Churchill is belövi szemből. Egyébként kellemes vele játszani, visszahozza azokat az időket, amikor még szerettem a Churchill III-mat. Lánctalp (motor+torony) nélkül kicsit szenvedős, de a lövege nagyon jó.
-
Atlantis
veterán
85 mm D-5T-85M, de kell hozzá egy jóóóó nagy adag türelem...ami majd utána T-44-hez is se árt.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Még hogy a 105mm-essel nem lehet pontosan lőni:
Victory! Map: Sand River 2012. december 18. 19:32:21
Vehicle: M4 Sherman
Exp: 3 254 (x2) + Credits: 35 775
Achievements: : SniperMás:
Hirtelen felindulásból megvettem a Ferdinandot, mert már régóta ki lett fejlesztve a Tiger P-ből. Nagyot hibáztam?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Atlantis
veterán
Tudom, én már szerencsére túl vagyok rajta, bár a végére egészen megkedveltem, bár nem alkottam vele igazán nagyot. T8-as gépek ellen meg szemből a legtöbb T8-as meddel se mész semmire, ezeket oldalba vagy valagba kell kapni, ha lehet, arra meg a T-43 is elég.
Medium tankkal nem egyszerű játszani, pláne ha a sor alján vagy a csatában. T-44-et előszeretettel sorolja T10-es csatába, no az reménytelen tud lenni.
ollie: legtöbben szeretik a Ferdinand-ot, én nem voltam érte oda, szóval szerintem hiba volt.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-
-
-
scyllarus
veterán
A hétvégi eventről (T7 heavies) van már esetleg valami infója valakinek?
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
FoBCRaistlin
őstag
Ez a Jimbo mod nekem is bejön, főleg a színesedő célkereszt. Sikerült is vele elkapnom egy tankot amire eddig esélyem nem volt.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
//Crouch//
tag
Üdv!
A 8.0-óta a következő a problémám a játékkal.
Elindítok egy csatát, ami nagyon szépen 40 körüli fps-értékekkel végigmegy.
Mikor szeretnék játszani egy újabbat, akkor azis szépen elkezdődik, majd minden további nélkül az fps-em lezuhan 10-13 vagy még kevesebb értékre + 120 feletti ping is előjön. Mondanom sem kell, hogy így a játék nekem játszhatatlan. Van mikor újra "meggondolja" magát és megint beáll normális értékre az fps, majd kis idő múlva újra lezuhan. A gép egyébként nem túl acélos, de minimum beállításokkal nekem tökéletesen futott.Az előbb újratettem az egészet, mindenféle mod nélkül, de ígyis ugyanezt csinálja. Nekem azaz 1 tippem lenne, hogy bemelegszik a gép és ezért hullik le az fps a padlóra. Az bosszant, hogy 8.0 előtt nyáron a meleg szobában is normálisan futott az egész. Valaki találkozott már ilyen problémával?
-
scyllarus
veterán
válasz //Crouch// #29682 üzenetére
Minden mapon jelentkezik ez, vagy csak bizonyosakon? Mert ismert, hogy vannak olyanok, ahol 5-8-ra is leesik, főleg Ati kártyáknál.
Szerk: azért egy prociventillátor-takarítást megérne a dolog.
nyunyu: Jó-jó, csak türelmetlen vagyok Az utóbbi eventek nem érintettek, jó volna egy, amiből becsorogna némi kredit...
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
vhw
addikt
Ki tudja lehet csak véletlenül esett egybe a dolog valamelyik patchel... Nem lehet, hogy a videókártyád rúgja az utolsókat/túlmelegszik? Valami progit tegyél fel, ami kijelzi a hőmérsékleteket. Aztán ha játék közben előjön a probléma gyorsan tedd le tálcára és nézd meg mit mutat.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Vigneau
félisten
Az XVM-nél nekem nem jön elő a százalékos esély a tablón. Másnál is jelentkezik ez, vagy csak kifelejtettem volna valamit? Pedig a leírtak szerint jártam el, mint korábban a 0.8.0 és 0.8.1 esetében.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
vbbb
addikt
Az eddigi legjobb 8-as TD-m, ha már teljesen ki van fejlesztve persze! Szóval jól tetted!
Alját rejteni kell, picit beforgatni és máris jobban bírja a találatokat! -
Tomi0703
addikt
basszus.. az iment pattantam le tiger 2 top agyujaval egy pz38na oldalarol kb 100 meterrol... le is esett az allam.
-
D.Orion
veterán
T21 tapasztalatok pár kör után:
Ma sikerült megvennem ezt a tankot is. M7-ből a 100%-os legénységet vegyes fejlettségű repair skill-el áthoztam. Igen ám, de elfelejtettem, hogy ez egy light tank. Így aztán 100%-ról a legénységem szépen 80%-os is lett. Nos hát az ágyúból megvan a legjobb a Sherman vonal miatt, de igazából én kevésnek érzem, motor és lánc kell majd csak bele. Sebessége, manőverezhetősége így is elegendő. Páncél az tényleg semmi nincs, vigyázni kell vele nagyon, pattogni nem szokott. Sajnos a látótávja is igencsak vicces. T20-as tankom még nem volt, de már sejtem milyen nehéz lehet vele játszani. Kill-t begyűjteni vele roppant nehéz a magas MM miatt, ez tényleg az a tank amivel vagy beállsz egy jó spot helyre és úgy gyűjtöd az xp-t vagy berohansz közéjük és kimenekülsz(már ha tudsz), ez egy light a javából.
2nd Class-hoz ez kellett, replay:
T21 MM képekben az eddigi csatáimban:
1 2 3 4 5(2nd Class) 6 7
Azért T10-et látva kicsit sem mosolygok, T8 és T9 lesz az átlag szerintem(de ez egy light és így van rendjén).[ Szerkesztve ]
-
cscsali
tag
válasz //Crouch// #29686 üzenetére
Inkább a proci, videókártya környékén keresgélj.
Próbálj más játékot, pucold ki a gépet... -
Fel
addikt
Mondom én, hogy az európai közösségi felelősök a legjobbak: [link] Érdemes megnézni a sok negatív szavazatot, amit most kapott a kiírás.. Adtam én is egyet
Ha jól emlékszem egy pár héttel ezelőtti alkalommal a 2. napi kép után felejtették el kirakni a többit.. -
slayer006
addikt
válasz //Crouch// #29686 üzenetére
Nem csak nálad van probléma.
Az utolsó körömben irkálta mindenki az fps értékeket: 5 , 8 , 12 ... ilyenek"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
KaLeun
senior tag
Esetleg még bezavarhat valamilyen háttérben futó program is (antivírus, tűzfal, spyware eltávolító...). Amúgy a 0.8.0-tól megugrott a gépigény az új renderer miatt és a mostani patch is dobott egy picit rajta.
Ha esetleg nem is hardver és egyéb szoftver probléma:
Az én gépem tényleg "nem túl acélos" (Athlon Xp 3200+, Abit NF7-S v2.0), szóval minden elérthető dolgot használok amivel akár 1 plusz fps kicsikarható a játékból.
Elsőnek leírom, hogy én mit használok:
1.: Vinyó kitakarítás, aztán a jöhet a jó öreg defrag,
2.: Standard beállítások, a látótávolság (max) kivételével minden a lehető legkisebb értékre állítva,
3.: Tömörített textúra pack, sajnos nekem már a 3%-os kell...,
4.: Fehér roncsok (1x1 pixeles textúrúval)
5.: WoT Tweaker (minden ki),
6.: Millbarge Slow PC Pack (még nincs frissítve a 0.8.2-höz),
7.: Bloom effekt eltávolító,
8.: Köd eltávolító,
9.: preferences.xml-ben a SHADER_VERSION_CAP tuning (nálam: arty 3, tank 1),
10.: Defrag ismét.Aztán az ezeréves pc-m miatt vga driverben is ki van kapcsolva vagy alapon van minden.
Ha valaki még tudna vmi programot/modot...
Gondolom a beállításokat magad is levetted kisebb értékekre, így szerintem elsőnek próbáld meg WoT Tweakert.
Aztán a preferences.xml-ben (helye: Futtatás/Run-> %appdata% -> wargaming...) átállítani a SHADER_VERSION_CAP változót (értéke 0 max és 3 min közt lehet, előfordulhat, hogy 2 és 3 esetén nincs a tankoknak zöld/piros körvonala). A support szerint érdemes közben törölni a preferences.xml-t és újra beállítani mindent (ugyanis nem mindig frissül automatikusan).
Utána jöhet bloom és köd effekt eltávolítása, aztán a 25%-os tömörített textúrák. Ha így sem jó akkor kezdheted az 1. ponttól...
Cila
-
D.Orion
veterán
válasz FoBCRaistlin #29698 üzenetére
Ha jó a legénységed és magadat is jó játékosnak érzed, akkor 10,5-ös ágyú + heat.
-
myckey
veterán
egyébként töknbszm magam,ha hétvégére bedobnak valami jó kis KV-3 fél árazást.
bár nem hinném,most is KV1S volt az angolok mellé,akkor valószínűleg IS lesz,már ha lesz valami a TR7 angol heavykhez.
nagyon remélemmert ugye most vettem meg a bádogdobozt[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Aktív témák
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest