Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
-
vbbb
addikt
Nos igen, ma megint minősíthetetlenül gyenge 'emberkékkel' - nem, nem játékosok - rak össze a rendszer...ezt muszáj lenyelni, hogy utána megint megérdemeljek pár normális meccset is...már nem győzök káromkodni a játékba, utána kell néznem valami újnak.
-
Stigma.HC
senior tag
Botrányos ez a hétvége, ennyi szobanövényt rég láttam egy kupacban. 1375-ben csücsülök, kilő a saját arty mert útban voltam a pályán, másik kör typeban cammogok előre, kedves csapattárs meg szimplán leláncol. Majd rögtön kapom is az áldást fentről és azután lenooboz.
Mi van itt kérem, mindenki meghibbant a hétvégén?"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Stauffenberg
nagyúr
Elmondom mi a hétvégi tapasztalatom. Hétköznap kevés időm van játszani, hétvégén igyekszem kiélni magam. Péntek este elkezdtem tolni és hajnali egyig lenyomtam 37 csatát, zömmel a többségét megnyerve (a szopóág jó oldalán voltam). Elmentem megnézni egy sorozat epizódot és pár perccel hajnali 1 után visszatértem a garázsba és örültem, hogy vihetem megint duplázni a tankjaimat.
Lenyomtam kínkeservesen még 12 csatát és ebből csak egyet sikerült megnyerni. Ez a 10% alatti győzelmi arány remekül megmutatta, hogy a noob, lemming, idióta gyökerek az órához igazítják magukat és amikor a szerver szerint eljön a hétvége akkor csetintésre másznak elő. Vagy csak eddig is ott voltak (előző 37, majdnem mind győztes csata), csak most átdobott a túloldalra.
Ma ebéd után újabb 9 csatához volt idegem, de mindet buktuk percek alatt, mert a f*szkalapok öngyilkos rohamai mindent alulmúlva egyre gyorsabban lezajlanak. Ezzel a győzelmi arány tovább csökken... 21 csatából egy nyertes. Juhééé!
Mondjuk leszarom, engem már régóta nem izgat a győzelmi arány. Nem vagyok HC játékos és soha nem is fogok arra a szintre eljutni, hogy egyedül győzzek 15 ellenséggel szemben, emiatt pedig természetes, hogy ki vagyok téve a gyökér csapattársak képességeinek. Inkább a találati arány, kilőtt tankok, okozott dmg meg ilyenek érdekelnek magammal szemben.
(#29256) Stigma.HC: Engem tegnap lenoobszarozott egy pár csapattárs amikor halálom után megköszöntem a társaknak a segítséget. Már csak foglalással volt esélyünk nyerni, elmentem egyedüliként foglalni, mikor elkezdtem kapni az áldást. Mindenkinek villogtattam, hogy kit kéne kilőni, de ők inkább egy T-50-2-t kergettek és kilőttek rá vagy húsz lövést és egyik sem talált. Engem ledaráltak és aztán őket is, miközben egyik heavy tüzét sem viszonozták, csak a nyomorult scoutot üldözték. Megköszöntem a támogatást, erre el lettem küldve a picsába, hogy noob szar vagyok, mert nem fedeztem őket...
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
válasz Stauffenberg #29257 üzenetére
Mindenféle elméletet félretéve, szombaton tényleg elszabadul a pokol... Ugye ilyenkor mindenki ráér grindelni és a mennyiségre hajt. Mert nem érzi a batchatot?? Sebaj, majd a suicide scoutolás megoldja apránként... De mint tudjuk: sok kicsi sokra megy.
Várjátok meg az ünnepeket, na majd akkor lesz még nemulass... Megtámogatva egy kis arannyal vagy prém tankkal... óóóóó
Cila
-
gzbotii
nagyúr
KV-1S stock agyval vagy a 122mm hasznaljam (amig nicns XP jobbra)?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Djuree
félisten
válasz balintka #29264 üzenetére
hát elmegy. alap ágyúval használhatatlan szar, a nagy ágyúval egész jó. vagy nagyon jó köröd van vele vagy nagyon szar, középút nincs
papír úgyhogy vigyázni kell rá, bújkálni, bekerülni, csipkelődni kell vele. nekem nincs meg a nagy motor, sajnáltam rá a sok xp-t, azzal még jobb lenne, így kicsit lassú.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vhw
addikt
válasz forras2 #29268 üzenetére
0,46 pontosság, 86 pen; sok szerencsét hozzá. Még a keményebb T5ös tankokkal is megizzad az az ágyú, nem hogy 6-7esekkel.
Ettől még a HE spam is jobb amit a 122es tud, ha meg olykor bevállal 1-2 lövést az ellenség felkínált valagába prem ammo-val, akkor ugrik belőle 300-400 HP. (a cél meg úgyis az xp-gyűjtés, míg nincs meg a nagyobb ágyú, azt meg csak a sebzés hozza...)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Xmodule
őstag
azt nem tudja valaki miert lehet az hogy minden egyes csataban 1x felmegy a pingem ilyen 800ms ra. aztan vissza. csak ugye pont olyankor amikor akcio lenne en meg nyomom a hatra menetet a tank meg megy elöre mint egy idiota es kilönek. miert lehet ez? nem emgy semmi letöltes stb
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Atlantis
veterán
válasz Djuree #29266 üzenetére
Egyetértek, ezzel tényleg nincs közepes csata, vagy szétszednek pikk-pakk, vagy de pusztítasz vele.
Én rátettem a legnagyobb motort, szeretem, elitként kerülnek ki gépek a garázsból.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Antonius1978
addikt
En egyszer ezzel a rovid 122essel HE loszerrel KV5-ot lottem ki teljes eletrol...Persze, nagyon bena volt az ipse, vagy nem zavarta erosen, hogy lovesenkent elmegy 100-200 elete, csak allt egy helyben...persze en csak kibujtam, automata celzassal lottem, aztan vissza a fedezekbe.A Kv13-al voltam.
Valahol megvan a kep, elmentettem.Prem loszerrel meg tavolra ne lojj vele, csakis kozelrol, mert ugy tapasztaltam, hogy tavolabbrol nem uti at a tankokat.Ma peldaul a nerfelt KV1S-rol pattantam a KV2 152es lovegevel prem loszerrel, vagy pedig atutte de nem sebzett
Egyszoval menjen a WOG a halal f.....-ra -
L-e-f-i-e
senior tag
Száz fölé gyakran megy de most majdnem megvolt a 150k
Victory!
Battle: Ensk 2012. december 15. 18:46:53
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 941
Credits received: 144 114
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper=^-^=
-
zserrbo
aktív tag
A tank neve mellett van egy csillag de csak egyes játékosoknál az mitől van? Szerintem az xvm lehet, de nem találtam róla hivatalos infót. Régebben használtam egy xvm config fájlt ami a tankok felé kiírta, hogy stocked abból lehetett tudni még az alap torony van a tankon, mintha ez is azt mutatná.
Van pár addon rajta, de aki tudja miről van szó az biztos tudja mi ez.
-
Atlantis
veterán
Napi sirámom a spot-rendszerről: megyek Lorraine-nel, megállok Malinovkán a dombon a háznál, bekapcsol a csigaszem, nincs senki. Egy fél millimétert előretolom a gépet, egyszerre 2-3 lövés ér és vagy 6-an igyekeznek felfelé...kérdem én, mi a halálos péklapátért nem láttam meg előtte őket távcsővel se? Asszem, a parancsnokot is el kell küldenem valami ázsiai szeánszra vagy karib-tengeri woodoo továbbképzésre, hogy a hatodik érzékét fejlessze, mert az biza most sem jelzett semmit.
Rohadjon meg a WG, megint.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
sith7
nagyúr
A mi csapatunkban én voltam a top tank
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. december 15. 19:23:48
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 548
Szerzett kredit: 31 926
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Fel
addikt
válasz zserrbo #29278 üzenetére
* - stock turret, cannot mount top gun
' - stock turret, top gun is possibleAz XVM csinálja, igen. Azt jelzi, hogy milyen konfigurációjú az adott tank. "Megmondja", hogy alap torony van rajta. Jelentősége nem sok - szerintem - a hpját látva úgyis rájön az ember.. Egy kis ismeret után pedig úgy is tudja az ember, hogy ahhoz a toronyhoz fel lehet-e tenni a legjobb löveget, vagy sem.
-
Skyhunter
őstag
Módosítottak az átképzésen? (nem a mostani 50%-os árengedményre gondolok). T29-emen a javítás 100%, bia 41%.......erre a "90%" -os átképzésre felajánlja, hogy első skill 100%, második meg csak 2%............???
-
Bingisz
addikt
Defeat! Map: Ruinberg 2012. december 15. 19:35:16
Vehicle: M103
Exp: 861 + Credits: 50 742
Achievements: : Steel WallPrémium nélkül. Nem értem vissza a bázisra . Minden ap-t ellőttem.
Ha nyerünk ezért megkaptam volna az Ace tankert az biztos. Amúgy m103-al folyton 0-át teljesítő csapatokat kapok."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
zserrbo
aktív tag
Én a release kiadás óta játszom vele, de nem kis ismeret kell szerintem hozzá, hogy ennyi tanknak meg tudja jegyezni az ember az alap és a maximális életerejét. Ezt te se gondolhatod komolyan. Több tanknak én is tudom fejből, de így csak egyszerűbb. Nah mind1 engem zavart ez a *, inkább átírtam a konfigban " ALAP" sztringre.
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz slayer006 #29293 üzenetére
Sokkal több a veszteség 5%-nál, különben a kutya se adna ki rá aranyat. nem is a százalék a lényeg, hanem az adott XP mennyiség, ebből von le. Ha pl.: egy 98%-os képességet akarok eldobni, akkor abból lehet, hogy csak 94% lesz, de az a tapasztalat-mennyiség, ami ahhoz kell, hogy 94-ből majd újra 98 legyen, az alacsonyabb képességi szintnél már több %-ot jelent (mivelhogy a képességek exponenciális képlet alapján gyűlnek) . Remélem, sikerült érthetően elírnom.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Ehh, lejárt a szerkesztési idő.
Még annyit, hogy az se mindegy, elsődleges, másodlagos vagy harmadlagos a képesség, mert ennek függvényében változik a kitevő az exponenciális egyenletben, de ezek olyan csúnya szavak így szombat este, hogy inkább most ezt a témát abba is fejezem...
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz slayer006 #29293 üzenetére
Az átképzésnél nem % alapján számol a rendszer, hanem xp pontok alapján. (minden egyes százalék egyre több mennyiségű xp-t követel meg -> nem lineáris a függvény)
Az alacsonyabb "sorszámú" százalékok kisebb xp mennyiséget takarnak, mint a magasabbak. És mivel egy fix xp mennyiséget vonnak le minden átképzés alkalmával, ebből az következik, hogy a 10-20-30-40...%-os skillek sok százalékot buknak, míg a 70-80-90...%-ek kevesebbet."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
slayer006
addikt
válasz Atlantis #29294 üzenetére
Ezt eddig is tudtam és az ellenkezőjét sem állítottam. Miért nekem írod?
De azért köszönöm.Deviszont
alap 100%, másodlagos 87% --> 78% lett (90%os átképzés)
alap 100%, másodlagos 50% --> 45% lett (90%os átképzés) - másik tank, nemzettehát nála a 41% -ról 2% az minden csak nem normális
[ Szerkesztve ]
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok