Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz SoulReaver #30748 üzenetére
Hát ennyi xp váltás szerintem a leghaszontalanabb elköltése a goldnak. Különben sem rosszak az előtte lévő tankok se.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
myckey
veterán
válasz Bingisz #30752 üzenetére
várj már!
ő lehet úgy gondolta,hogy ami a free-be megy,abba akar gyűjteni.
nem azt dobja be közösbe,ami a tankban van.mert ugye ha bekapcsolja az opciót,akkor csak emberek kapnak motyót...
mondjuk ez így még durvábban hangzik
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nagysandor88
tag
válasz SoulReaver #30748 üzenetére
És te komolyan képes vagy aranyért tp-t váltani?
Fel:
Én próbáltam mobilnettel. Telefonomról osztottam meg wifin a laposra és kb 90-110 volt a pingem, szóval nem gáz, főleg úgy, hogy a T-homi nettemmel is 60-70 között mozog.[ Szerkesztve ]
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
Patrick76496
őstag
A KV-1S és a többi 175 mili átütéssel rendelkező tank szétlukasztja szemből a 46-ost, és még nem is a kupolámat lövik. Sőt még a 3601H is átlő szemből, elég, ha a löveg alá céloz.
(#30685) myckey: Hazudsz! A Valentine jobb!
(#30750) Jolet: Én nyáron próbálkoztam vele, ráadásul vidéken, vályog házban, szóval kemények voltak a körülmények. Az a net, ami megyeszékhelyen jön 2-3 MB/s-el, az vidéken kb 100-200 kB/s-t teljesít az előbb leírt körülmények mellett. Ebben az esetben kb 200-300-as a pinged, amivel szvsz még épp játszható a játék. Ezen felül már nagyon nagy a delay. Ha nagyobb városból játszol, akkor megabit nagyságú sebesseget is elérhetsz, a pinged kb 100 lesz. Viszont ha az előbb említett körülményeknél, akkor megeshet, hogy felmegy a pinged 999-re. Ha szerencséd van, akkor rövid időn belül fixálodik, ha nem, akkor egy ideig nem lesz neted. Nekem ez a tapasztalatom.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
myckey
veterán
válasz Bingisz #30756 üzenetére
mondjuk ez igaz.
nekem már csak elit gépeim vannak,ja nem!van most 1 új is....és még is megy a free
gyorsított képzésselmár én is bekavarodtam ebbe a nagy váltogatásbapatrikgtaivs:
akkor az!
lényeg a lényeg,tr6 ba akkor is szétvágnak[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Jolet
őstag
újabb hülye kérdés :-(
tegnap eladtam gyorsan a bóbusz tankot 150000 ezerért, a helye most üres..
ha ide teszek be én valamit az az akció vége után eltűnik?
vagy megkérdezi esetleg melyiket tüntesse el?WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
SoulReaver
veterán
válasz nagysandor88 #30754 üzenetére
sajnos most kénytelen vagyok ilyet tenni srácok...
-
Jolet
őstag
-
Linkin
senior tag
Milyen prèmium tankot ajànlotok 1000 arany alatt vagy max 1300 aranyban gondolkodok, jah ès majd prèmiumot is veszek pàr nap múlva jóval olcsóbb lesz azt nèztem
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Fel
addikt
A nagy Churchill Se7en grind közben ez a két csata most nagyon jól esett:
A 2. részletezve: [link]. Valamint replay: [link]
Amint látom a kiválasztott medálokért kapott bónusz xp után nem kapunk 5% free xp-t, és a 3x legénységi képzésbe is csak egyszeresen számít bele. És csak mindig a legértékesebbért járó xp-t kapjuk meg. Vajon az egy-egy ilyen csata után járó össz. xp - a bónusszal együtt - beleszámítódik az xp rekordba? Most nincs prémiumom, de ha lett volna, akkor a végösszeg alapján megdöntöttem volna a mostani csúcsomat (2852 xp) mindkettő eredménnyel. Gondolom nem, mert akkor elég "könnyű" lenne új csúcsot elérni most...
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz SoulReaver #30738 üzenetére
BIA csak akkor hat, ha minden szemelyzetnek 100%.
Kepeden meg mindenkinek mas kepessege van...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz SoulReaver #30742 üzenetére
a kuplung égetés jó cucc pedig...
Fix tornyu TDken kotelezo, forgathato tornyuakon/rendes tankokon nem letszukseglet.
-
Fel
addikt
válasz nyunyu #30767 üzenetére
Azért ez így nincs kőbe vésve. Mondjuk a T-54-nél, vagy valamelyik amcsi mednél nem adnám sofőrnek, de az IS-3, IS-8, IS-7, az összes KV, ST-I, IS-4, Maus, E-100 esetén igencsak hasznos. Amcsi heavyknél az off-road driving is jó, mert azoknak a terepjárási képességük eléggé meg van faragva.
Vagy pl. a top 3 francia TD-nél sem biztos, hogy ezt a skillt adnám a sofőrnek.
Artikon viszont tényleg nagyon ajánlott. -
myckey
veterán
nem számoldóik bele,mert most lőttem össze Matildával egy sznájpert,meg egy top gunt
jött is rá 2354 XP.(prém nélkül)
maradt minden a régiben,nem tette be rekordnakNyunyu:
már úgy elmagyaráztam neki(nem csak itt) hogy szerintem ezzel is fog álmodni"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nyunyu
félisten
válasz Linkin #30764 üzenetére
Milyen prèmium tankot ajànlotok 1000 arany alatt vagy max 1300 aranyban gondolkodok
A franc tudja. SU-122-44-en gondolkoztam most akciosan 4725 aranyert, de a 2.9 sec aim time nagyon elrettent.
Ugyanilyen celzasi ideju francia TD agyukat sem tudom hasznalni, mert mire becelzom az ellent, addigra kimegy az agyu forgathatosagi tartomanyabol, aztan b*szhatom, mert lanctalp mozgatasra kezdodik a celzasi ido elolrol.
2.3-as celzasi ideju agyukkal meg eppen elvagyok, de a 2.9-es agyuk meg EGLD-vel sem celoznak annyi ido alatt.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Vagy pl. a top 3 francia TD-nél sem biztos, hogy ezt a skillt adnám a sofőrnek.
AC Mle 46/48/Foch 26, vagy nagyobb lanctalppal 28 fok/sec-kel bir.
En a 30 fok/sec lanctalpu JP2-re is clutch brakinget tettem, igy a T-50-2-ok sem birnak korberohogni.Ma probalta egy az AC Mle 46-omat, de pont sziklas helyen voltam, igy elakadt, ugyhogy megkostolta az agyumat.
-
Djuree
félisten
válasz nagysandor88 #30754 üzenetére
miért? az egy jó dolog. én is váltottam már vagy 100k xp-t aranyért most is van párezer gold félretéve rá, de még nem váltottam egyenlőre, csak sajnálja az ember a goldost rá
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sith7
nagyúr
Ismét segítség kellene ...
1.
Egy garázshelyem van már csak, mi legyen benne: T-150 vs T1 Heavy ?Van: PZ IV, Jagdpanzer, TigerP, KV-1,KV-1s, IS
2.
A fenti tankok közül melyikkel, és milyen ágyúval lehet használni eredményesen a HE lőszert ?
TigerP - vel a legnagyobb ágyúval ilyen 79 - 85 - öket sebeztemPZ IV 105 - sel , azzal tudtam vele jókat lőni, de a többivel nem
Jagdpanzer - re is tegyem fel a 105 - öst , és úgy talán ? -
D.Orion
veterán
1. Inkább a T-150
2:
Pz IV: 105-ös ágyú HE gun.
JagdPanzer IV: 105-ös ágyú szerintem csak HEAT-el ér valamit, de most, hogy mentem vele pár kört az elmúlt napokban én azt mondom, hogy a legnagyobb AP ágyút kell rá használni.
TigerP: Csakis AP
KV-1,KV-1s, IS: Csak AP!Egy kérdésem lenne: Miért akarsz te mindenáron HE-t használni mikor a legtöbb ágyú nem is arra való?
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
tényleg minek akarsz te HE-vel lőni? egy kezemen meg tudnám számolni hányszor lőttem HE-vel, akkor is nagyrészt véletlen töltöttem azt be, vagy elfogyott a sima AP nem igazán tudok olyan szitut amikor jobb a HE. biztos van, de nekem 5000 meccs alatt még nem nagyon volt rá szükségem
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
scyllarus
veterán
A HE néha jó, de ahhoz olyan ágyú is kell. Rejtőzködő, messziről lövöldöző TD-ken nem szerencsés a pontatlan howitzereket használni.
Nekem mind2 van, a T-150-es jobb tank (mondjuk egy tierrel feljebb is van), de a T1HT-ből lesz a T-29, ami aztán mindent visz.Djuree: ha jól emlékszem, a T-150-ből lesz a KV-3 most.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Djuree
félisten
hát én azt mondanám h merre akarsz továbbmenni? T-150-em nem volt, illetve az elődje volt még régebben, asszem az volt régen a t6-os kv-3 már nem emlékszem T1 HT egy jó tank, ha amcsi ágra akarsz menni akkor sztem azt válaszd nem tudom a T-150-ből mit tudsz kifejleszteni.
-
sith7
nagyúr
Köszönöm a választ mindenkinek, akkor még meggondolom melyik legyen ...
-
scyllarus
veterán
Ha huzamosabb ideig használni akarod, akkor a T-150. Ha azt nézed, mit tudsz belőle majd kihúzni, akkor T1HT. Ott először az M6 jön, az is remek tank, ahogy látom, utána a T-29, amit mindenki imád.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Szeretni fogod. Csak arra figyelj, hogy mindig szembe legyél, mert az oldala papír. De elég gyors is (heavyhez képest), pontos is, én szeretem. Ha top tank vagy éppen, akkor meg istenkirály vele játszani, az acélfal is könnyen meglesz vele.
-
emre
veterán
Historical Battle
KÖVETKEZŐ MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ CSATA
Battle of El Alamein
Időpont: 2012.12.29 Szombat 17:00
Gyülekezés (meghívók kiküldése): 16:45
Pálya: Sand River
Megjegyzés: Angol Matilda, Valentine, Churchill kell! nem a prém változatuk!Battle of El Alamein (1941) [link]
A németek találkozása az angolokkal még a háború elején....
vajon a németek képesek nyerni Tigris tankok nélkül is?
Vagy az angolok leverik a főként Panzer 4-esekkel felszerelt németeket?Szükséges tankok és fegyverzet német oldalon:
5darab Panzer 4 - 75mm KwK 40 L/43
2darab Panzer 4 - 50mm KwK 39 L/60
4darab Panzer 3 - választható fegyver (50mm KwK 39 L/60 vagy 75mm KwK 37 L/24)
2darab Marder II - 75mm Pak 40/2
2darab Pzjäger I - 47mm Pak (38t) L/43Szükséges tankok és fegyverzet angol oldalon:
2darab Churchill I - választható fegyverzet (QF 2.pdr Mk X. vagy QF 6 pounder Mk. III)
4darab Crusader - QF 2.pdr Mk X.
2darab M3 Lee - 75mm gun M2
4darab Matilda - QF 2.pdr Mk X.
3darab Valentine - QF 2.pdr Mk X.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Remus389
veterán
jó kis tank a T-34/85
Experience recieved: 4464 (2X)
a rengeteg sebzés miatt
nettó profit 19744 prémium nélkül
jól kell vele manőverezni és akkor tuti kis gép, bár a sima T34 nekem csalódás volt, az elődje, az se volt olyan rossz csak talán nem éreztem rá
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
r.laci38
tag
Azt már majdnem megszoktam a 2 hét alatt, amióta játszom, hogy némelyik lövedék eltűnik az éterben, az orrom előtt (kb. 50 méterre) lévő tank is eltűnik, stb. De az mi a csuda, amikor 10 mp alatt 5 sebzést kapok egy ugyanazon ellentől, aki ráadásul KV-1S és nem valami sorozatlövő löveggel megáldott könnyűtank?! Vagy amikor kevesebb, mint 5 mp alatt 0-ról 100%-ra befoglalja 1 azaz egy ellen a zászlónkat?! Ebben a játékban is akadnak csalók?
Más.Amikor a célkereszt zöld-narancssárga-piros az mit jelent? Találat tuti a zöldnél, a többi színnél esetleg?
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz r.laci38 #30796 üzenetére
Ha be van kapcsolva akkor inden csatáról készül "felvétel" amit utána később bármikor vissza lehet nézni. Ha ez nincs amivel bizonyítani tudnád, addig ez nagyon esélyes, hogy benéztél valamit, mivel amit írtál az lehetetlen, pláne ebben a játékban ahol a csalók száma konvertál a nullához...
=^-^=
-
Remus389
veterán
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest