Új hozzászólás Aktív témák

  • Atti777

    senior tag

    válasz zodo #93348 üzenetére

    A WoT-ban egyébként a legénység a legfontosabb (meg persze a tankok fejlesztése), egy jó legénység eléggé nagy változást jelent, sokat javít a tank kezelhetőségén.
    Kis szinten nem érdemes átvinni őket másik tankba, mert az átképzéssel veszítenek a szintjükből (ha csak nem aranyért csinálod), és ott valószínűleg nem játszol majd annyit, hogy sokat fejlődjenek. De ha van credited, 4-5-ös szint környékén érdemes 75%-os legénységgel venni a tankot, és menni velük annyi csatát, hogy a 90-100%-ot elérjék. Azonos típusú tankoknál a kredites átképzéssel 10%-ot veszítenek, de ha mondjuk egy közepes tankból viszed át nehéz tankba őket, akkor már 20%-ot, ezért nem érdemes 90% alatti legénységet továbbvinni.
    Érdemes a játék beállításait is megnézni, a minimapot az alapbeállításnál nagyobbra állítani (ó ás ü billentyűvel szabályozható), és bekapcsolni, hogy az ellenfél utolsó ismert pozicíóját mutassa, ez eléggé hasznos tud lenni. Ja, és sniper nézet hasznos tud lenni távolra lövöldözéskor, én azt áttettem az egér negyedik gombjára.
    És a legfontosabb tanács: ne menj soha egyedül!

    Путин, иди нахуй!

Új hozzászólás Aktív témák