Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris0321

    addikt

    World of Tanks Magyar Portál

    ¤ Az egyéni küldetések némileg módosították az egyes tank típusok népszerűségét, ám még kora volna kijelenteni, hogy ez végleges-e.
    ¤ Lehetséges, hogy a két Prokhorovka pálya (Prokhorovka / Fiery Salient) valamelyikét a jövőben el fogják távolítani.
    ¤ Storm szerint azon eset, mikor a lövedék ,,eltűnik" miután áthatol a lánctalpon nem olyan dolog amit javítani kellene. (Átütő, de mégis ,,üres" - nem sebző - telitalálat a lánctalpon. - a ford.)
    ¤ Egy játékos bejelentése alapján Storm leellenőrizte a bokrokat az Airfield és Abbely pályákon és valóban néhány bugosnak (rossz álca érték) minősült, a későbbiekben javítva lesz.
    ¤ Lehet, hogy az összes kedvező MM besorolású (limitált MM) prémium tank el lesz távolítva a prémium boltból és a játékban sem lesznek többé aranyért megvásárolhatóak. ,,Bármi megtörténhet, de egyelőre nem erősítek meg semmit." (Valószínűleg Storm válasza volt ez. - a ford.)
    ¤ A HE lövedékek működése nem lesz megváltoztatva, hogy a jelenleginél is komplikáltabb legyen.
    ¤ Kérdés: ,,HE lövedék buff?" Válasz: ,,Ha erősítjük a tankok HE gránátjait, akkor az artykét is erősíteni kellene, ezt pedig nem akarjuk."
    ¤ A KV-1S második tornya archív rajzok alapján lett lemodellezve, mely adatok nincsenek közzétéve az interneten.
    ¤ A WG nem fogja a szerverkódok egy részét a kliens gépekre áthelyezni, hogy kevesebb adatforgalom szükségeltessen a futáshoz, mert ezzel bizonyos játékosok az alap szerver kódok alapján létre tudnák hozni a saját WoT szervereiket.
    ¤ Storm nem tud semmiféle állítólagos hátsótornyos, 152 mm-es ágyúval ellátott IS-6 projektről.
    ¤ Storm szerint a 9.6-ban jelentkező apróbb befagyások mikor egy ellenséges tank szpotolódik az miatt van, hogy a HDD lassú töltése miatt lassabban töltődik be az adott tank modellje.
    ¤ A Leopard 1 HD modellje viszonylag hamar jön majd.
    ¤ Storm nyíltan elismeri, hogy létező probléma az, hogy bizonyos pályákat folyamatosan ,,ismételget" a játék. A WG dolgozik a javításán.
    ¤ A történelmi csatákban nem lesz életerőpont nélküli ,,hardcore" játékmód.
    ¤ A WZ-120 és a 113 ugyanazon ágyúval rendelkezik, de a teljesítményük különböző. ez a HD modell érkezésekor fixálva lesz.
    ¤ A T-62A egyelőre nem kap HD modellt.
    ¤ Egy játékos megsérelmezte, hogy a Lenin szobor Enszk pályán nem rombolható le teljesen. Storm erre ezzel reagált: ,,És más egyéb, nem teljesen lerombolható objektumok nem zavarnak?" (Biztos szúrta szegény játékos csőrét a jó öreg Lenin és mikor a pályára került az lehetett a legfontosabb elfoglaltsága, hogy rendet tegyen a szobor alakjában. ,,Mit nekem a győzelem, vagy vereség. Halál rád Lenin!" - a ford.)
    ¤ Storm meg fog vizsgálni számos bejelentést a szellem lövedékekről, replay-ek alapján.
    ¤ Az artyk látótávolsága szintén nerfelve lesz, mint ahogy történt az a TD-k esetében is.
    ¤ Storm álláspontja szerint a 9.6-os patch fő célja nem az volt, hogy a könnyű tankokat felmagasztalják.
    ¤ A fejlesztők egyelőre nem foglalkoznak azzal, hogy a Foch 155 kapjon egy nem táras ágyút is.
    ¤ Nem sikerült az összes bugos küldetést kijavítani az egyéni küldetésekben a 9.6-al. További javítások várhatóak.
    ¤ Storm közleménye a 9.5-ös lövési pontosság visszatéréséről: ,,A következő héten gondosan át fogjuk vizsgálni a statisztikákat. Jelenleg az előzetes adatok alapján úgy tűnik, hogy a mostani különbség a pontosságban mindössze 1% az előző (9.5-ös) beállításhoz képest a hibahatárokon belül. Tovább fogjuk vizsgálni a dolgot."
    ¤ A szakasz meghívó rendszere ki lesz javítva a jövőben. (A 9.6 hozott némi problémát ezzel kapcsolatban... is.)
    ¤ Még nem biztos, hogy a prémium tankok látótávolsága is nerfelve lesz-e a jövőben.
    ¤ Egy játékos érdeklődött Stormnál a pontosság nerfet illetően, hogy vajon a WG statisztikái helyesek-e azzal a bizonyos 1%-os különbséggel, amint korábban említettek. Storm azt válaszolta, hogy megnézték és minden úgy megy ahogy annak mennie kell és, hogy ha nem írtak volna semmit a ,,patch notes"-ba (patch-re vonatkozó jegyzetek) a pontosságról, akkor most mások lennének az érzései a játékosnak. (Hírforrás megjegyzés: ,,Fel se tűnt volna senkinek se.")
    ¤ Jelenleg nincsen tervbe véve, hogy a pontosság tovább legyen változtatva. (Kivétel azon lehetőség, hogy ha úgy döntenek, akkor a 9.5-ös beállítás visszatérhet. - a ford.)
    ¤ A szakasz kereső opció programozása nemsokára kezdetét veszi.
    ¤ Az nem igaz, hogy az MM 3.0 szimmetrikus csapat összeállítást (ugyanazon járművek mindkét oldalon) is hozna.
    ¤ 9.6 óta azon szabály, hogy a nyitott felépítményű és nyitott tornyos tankok nagyobb látótávolsággal rendelkeznek nem érvényes.
    ¤ Még nem tudni, hogy a T-62 HD modelljének torony páncélzata hogyan fog kinézni.
    ¤ Nincs betervezve, hogy a T34 (valószínűleg az amerikai tier VIII-as prémium nehéz tankra gondolnak, de a név leírásának ellenére nem egyértelmű - a ford.) újra legyen balanszolva.
    ¤ A pályák mindig kiegyensúlyozottak, minkét bázisnak körülbelül ugyanolyanok a győzelmi rátájuk.
    ¤ ScorpionLord ¤

Új hozzászólás Aktív témák