Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Tuco Ramirez #83586 üzenetére

    Hát igen, egy himmelsdorfon a hajamra kenhetem az optikát, bár ha a hegyre feljutok, azért jó ha látom, hogy ki köpköd lentről.

    A pályákat a sniperkedés ellen alakították át, de egy fejét kidugó és a környéket felvillantó med elég szép riadalmat tud okozni. Az egy más kérdés, hogy ki fogja majd meglőni a spotolt ellenfelet, de legalább látom őket.

    Jelenleg a leo-nak van a legnagyobb látótávja a tankjaim közül (menet közben értve) és gyönyörűen villannak fel az ellenfelek ahogy vágtat a tank a pontból b-be.

    A másik meg a végjáték, egy leo, batchat érezhető előnyben van ha kisebb látótávú ellenfelek maradnak, persze ha bokorban lapít a bázisa mellett, akkor a világ legnagyobb látótávja se érne sokat :) Az ilyen ellen van a hatodik érzék meg a pályaismeret. Egyszer azt csináltam, hogy spotolt egy suttyó, de sejtettem, hol van. Kimentem a feltételezett látóköréből (már nem spotolt), he-vel odab.sztam kettőt a bokornak, azért he-vel, mert azzal nem kell pontosan betalálni, kettőt meg azért, mert ha láncot lőttem, akkor kapjon még egyet (kicsit máshova céloztam) ha meg nem lánc volt, akkor egy lövés után sok gyenge játékos meglapul, nem mozdul, kettő után már megmozdul mindenki.

    Mi történt? Kimozdult a bokorból, ahogy sejtettem és mozgás közben neki már nem aktív a bino-ja, nekem meg sokkal nagyobb a látótávom ilyenkor.

    Érdemes odab.szni a bokornak, ahol komolyan sejti az ellenséget az ember, mert meg fog mozdulni, a binoja inaktív lesz, a látótávja lecsökken, jelentős kamo értéket is veszít (álló helyzetben mindig magasabb, kivéve a light tankokat), esetleg kilóg valami része stb stb. Én mindig he-vel b.szok oda, mert az hatásosabb erre a célra és mindig kétszer, egy picit elmozgatott célkereszttel. Meglepően gyakran bejön :) túl népszerűek azok a bokrok.

Új hozzászólás Aktív témák