Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Patrick76496 #8087 üzenetére

    A legnagyobb kiszúrás talán nem is a pontosság növelése az a artyk esetében (amire ugyan azt mondták előre, hogy őket nem érinti, aztán mégis), hanem a 8.6 MM, ami összerakhatja a tankokat két tier-el magasabb arty-val.

    Hiába húzták szét az artykat 10-ig, ha most meg két tierrel komolyabbat kaphatsz, akkor gyakorlatilag rosszul jártak a tankok.

    QB példaként a GW Tiger P-t hozta, ami mondjuk KV-1s meg cromwell ellen is mehet. He? Csak a splash megöli a KV-1s, de egyébként a tier7 tankokat gyakorlatilag mindet ki tudja szedni egy lövéssel. splash-el is lekapja a hp-juk legnagyobb részét.

    Illetve a SuperPershing-et mondta meg a KV5-t, ami most már kaphat tier9 arty-t is ellenfélnek, ami egy lövéssel kiszedi vagy két splash lövéssel. Hajukra kenhetik a kedvező MM-t. A KV5 mókás lesz, az a nagy tank milyen jó arty célpont lesz és a 9-es artyk nem viccelnek, nagyot odab..nak. Ahogy olvasom, háborognak is az SP tulajok, először a nerf majd nem nerf majd lehet, hogy nerf majd később eldöntjük, hogy lesz-e nerf, meg hozzá az arty fenyegetés, ami eddig nem volt.

    Mondjuk én sem lehetek boldog a T34-el, mert kaphatok tier10 artyt és a T34 is eléggé lassú és nagy, homokon főleg lelassul a mozgás, úgyhogy ha gyakran lesznek ilyen nagy artyk, akkor marad a kempelés és a sniperkedés, mást értelmesen nem lehet csinálni.

    Az lesz, hogy a néhány gyors könnyű tank spotol, a medek harcornak, az összes többi meg a háttérből lövi a harcolókat. Ha van jó fedezék, város például, akkor oda megy mindenki. Nyílt terepre csak a suicid alkatok mennek ki, csak sajnos sok olyan pálya van, hogy minimális fedezék van csak és azok is belőhetőek, ha mozognak az artyk, úgyhogy lesz itt nagyon durva felmenő szidás úgy érzem.

Új hozzászólás Aktív témák