Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    Fejlesztői 104:
    - "Van egy bug amitől járművek a talajba süllyednek a hangárban - Storm tud róla és javítva lesz."
    - "Úgy látszik megint visszatért az automatikus aranyért vásárlásra váltás bug". - biztos nem véletlen!
    - "A fejlesztők utánanéznek egy állítólagos bugnak, ami minimap laggot okoz."
    - "Ez a bokor bug javítva lesz a következő patchben." - miért nem most?!?
    - "Van egy bug ami miatt sebzed a társad ha hozzá érsz még ha nagyon lassan haladsz is Ez javítva lesz." - Ezt sajnos többször is tapasztaltam, nagyot csodálkoztam....most már tudom, nem kellett volna.
    - "A szerver oldali célkereszt is bugos, ez is javítva lesz."
    - "Storm egyetért azzal hogy a Sztálingrád pálya minimapja nem jó, javítani kell."
    - "A pici minimap ikon bug még nem lett javítva, a fejlesztőknek nem volt rá idejük, de jelentételen problémának tartják." - miért is lenne fontos a hibák javítása?!?
    - "Az egyik Német álcafestés átszíneződött. Ez nem volt szándékos."
    - "a 9.4-ben, a Chaffee Sport legénysége automatikus át lett képezve normál Chafee-ra" - miért nem akkor mikor elvették a Sport Chaffee-t és eredetileg mondták, hogy azonnal átkerülnek a T1-re?!? Simán betették a barakkba én meg frankón átképeztem őket....nem ingyen! Azt vajon most visszakapom?!? LÓ**SZT! :W
    - "A fejlesztők dolgoznak az új motorhangokon." - reméljük jobban sikerül majd, mint a tervezett új löveg hangok! ;]
    - "Storm azt mondja eddig csaka Type 59 esetében nerfelték a korlátozott MM-et normálra." - WTF?!? én ezt észre sem vettem, olyan régen vettem elő a garázsból és vmelyik nap, mikor mentem, akkor ezek szerint szerencsémre tier 9-be dobott csak!? Tényleg bedobhatja tier 10-be!?! Tier 9-be sem elég az átütése!!! :Y Én nem azért fizettem annak idején, hogy hülyére butítsák a tankot később! Kérem vissza az árát, goldban!!!
    - "A Havok azért késik mert a fejlesztők "szégyellték" csak az apró tárgyak rombolását berakni első körben ezért áttértek az épületek rombolására és most "megakadtak a teljesítmény problémáknál" - Ezt a nyomi HAZUDÓS bandát, teljesen hülyének nézik a játékosokat?!? Szarnak bele, mióta is halogatják már...8.5 verziótól?!? SZÁNALOM!
    - "Storm szerint nem gond az "intro" és nem kell külön opcióa kikapcsolására mivel esc billentyűvel megszakítható." - még jó, hogy az XVM-ben ez benne van! ;]
    - "Storm azt mondja még idén jön a 9.5." - Nagy szükség van rá...újabb BUG halmaz...HURRÁ! :W :O
    - "nincs időpont a DX11-re." - ne is legyen, minek? Ami hasznos lenne, azzal ne foglalkozzatok! FUCK
    - "Storm tud az M103 ágyú modell bugról." - korábban ez sem volt, most mitől lett?!?

    - "Vannak még járművek amiket nerfelni kell, de a fejlesztők mással voltak elfoglalva." - BUGokat kellett gyártaniuk! ;]

    Fejlesztői 105:
    - "Storm megerősíti, hogy az elmélet, miszerint az alacsony hp-jú tankokról több lövés pattan le, hülyeség." - Kár, hogy játék közben pontosan ez tapasztalható!
    - "Nyilvánvalóan van egy minimap bug 9.4ben, mely azt okozza, hogy bizonyos körülmények között a minimap rosszul jeleníti meg az ellenséges tank pozícióját. (Az ellenség elhagyja a render tartományt, az ikonja beragad a minimapon, és csak akkor mozdul el, ha a játékos is elmozdul, és az ellenség újra bekerül a render tartományban), Storm tud róla." - Nézd már egy újabb BUG!
    - "Storm tud az M53/M55 model bugról, javítva lesz." - és egy újabb....
    - "Nyilvánvaló, van egy bug, ahol az újratöltési időzítő nem működik helyesen(se móddal vagy anélkül) néhány tankon, különösen a T54E1-en. Storm tud már róla."
    - "Egy játékos javasolt egy elméletet, miszerint néhány lagot a kliens oldalon a CPU energiatakarékos funkciói okozhatnak (EIST, CStates, Turbo Boost). Storm: "Amíg nem mutatsz nekünk bizonyítékot ezekről a "titokzatos" laggokról, nem valószínű, hogy bármit is teszünk." - NE tegyetek...ez a jó hozzáállás! Nyomorékok! :W

    Bocsánat a hosszú hsz-ért, de baromira felnyomta az agyam, hogy ennyi BUG-ot elismernek, de szarnak bele, nem javítanak semmit, csak "majd ha kész lesz"! És ezért nem értem, hogy miért kell havonta egy szaros patch, ami tele van újabb és újabb bugokkal, mikor még a régieket sem vagy csak részben javították ki!?!

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák