Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz fradi81 #73972 üzenetére

    Ja igen, csak ugye te nem az effektív páncél vastagságot nézed. Ha ostoba a kv1 és nem forgat csak teljesen szembe áll, annak tudok örülni, de a leggyakrabban valamilyen szögben áll a tank. A t67 128 penjét is simán hárítja egy kv1, ha nem helyezem el jól a lövést vagy lecsúszik, ami ugye ilyen RNG mellett szinte garantált.

    Ezért kell a nagyobb gyenge pontokat lőni, ott a lecsúszó is sebez jó eséllyel.

    Persze én azzal tisztában vagyok, hogy itt a fórumon olyanok vannak, akik fordulásból és kapásból kilövik bárminek a gyenge pontját, én csak azt mondom, hogy nem olyan egyszerű az azért.

    Valaki említette a kv220-t, aminek tényleg gyalázatos a penje, de erős a teste (a tornya nem) szóval azzal lehet gyakorolni a gyenge pontok lövését. Azt a tankot én utálom, le szeretném szögezni. Nem jó vele játékmenet. A legnagyobb statgyilkos tankom (ezt csak azért mondom, mert ezek szerint másoknak jól megy vele, evvan). 710 átlag sebzésem van vele úgy, hogy azért kell használjak aranyat is (8-at viszek), de a trükk, hogy az arany lőszernek sem sokkal magasabb, szóval csodát attól sem szabad várni. Kreditet nem hozza jól, egyedül a WR jó vele, más semmi, mert gondolom meglátszik a csatán, hogy a sok suttyó nem bír belőni, mert nem tudják, hogy a tornyot kell lőni. Mivel jelentős erőt leköt a kilövése a kv220-nak, ezért közben gyakran nagy veszteséget és/vagy időt veszít az ellenség. A wn8 cél szintje 1075, több mint a kv1-nek. wtf :F gondolom a full arannyal nyomuló suttyók miatt, bár az aranynak sem sokkal magasabb az átütése, szóval nem értem én ezt a tankot, de ezzel 1000 feletti átlagot menni? Néha megnézem, mert az mm általában úgy rak, hogy az ellenfélnél is van kv220 és ha jó játékos, de egyszer futottam bele egy 1300-as srácba, amúgy erősen 1000 alatti átlagok vannak vele, szóval a faxom se tudja, hogyan lett pl a wn8 szint megállapítva, de mindegy is, nem egy jó tank, lassú, sz.r ágyú, nulla látótáv, egyedül a teste erős, de hát köszönöm, vannak ennél sokkal élvezhetőbb tankok is. Ha valakinek mindenre elég a 99/121 pen, akkor használja csak bátran.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák