Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz S.Copperpot #73134 üzenetére

    A BiA-nál összehasonlíthatatlanul fontosabb a hatodik érzék, a javítás (nehéz tankra, meg mindenre, ami harcol és lekapják a láncát például), az álca (td, light, de medeken is nagyon fontos), de a rádiós látótáv javító képesség, snipernek a célmegjelölő, gyulladós meg robbanós tankokon meg a megelőző képességek inkább.

    Ha berakod 1-2 sorba a BiA-t, akkor elveszi a helyet ezek elől a fontos képességek elől és annyit nem ad, a "könnyedebb" mozgás, meg a minimálisan gyorsabb töltés.

    Itt nem az a kérdés, hogy ki mit szeret, egyszerűen logikailag vannak nagyobb hatással bíró képességek, azokat kell előbb kiosztani.

    Értem a kínt, hogy a BiA-ra sokat kell várni ha 3. vagy 4. sorban van, de mivel kevés a hasznos skill, ezért azokat elé kell rakni és akkor már mehet a BiA, kit érdekel, ha sokáig nem aktív, úgyis csak amolyan töltelék képességek mehetnének a helyére addig a 3-4 sorba?

    (#73136) vhw yep, soxor mosolygom magamban, mikor az az érv, hogy kell a venti egy hosszú töltés idejű tankra, hogy akkor 1 másodperccel hamarabb betölt.

    A kérdés egyszerű, mi az amit máshogy csinál valaki, ha a tank 38 sec alatt tölt be, ahhoz képest, amikor a tank mondjuk 40 sec alatt. Ok, értem, hogy 1-2 másodperc alatt akár el is tűnhet az ellenfél, de ezek annyira kisarkított példák, hogy totál értelmetlen ezeken rugózni.

    Van batchatem és bár van rajta BiA, harmadik sorban elfért, de ventit nem teszek fel rá, vannak sokkal értelmesebb modulok. Eddig soha, közel 100 csata alatt egyetlen egyszer sem múlt semmi azon a pár másodpercen, amennyivel hamarabb betöltene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák