Új hozzászólás Aktív témák

  • Pete55555

    addikt

    válasz Zolly444 #72992 üzenetére

    Én lighttal kis, és magasabb tierben is kb ugyanazt csinálom.
    Először csata elején bemegyek a pálya közepére, spotolni. Fontos, hogy legyen fedezék, és tudj visszavonulni. Elsődleges szempont, hogy folyamatosan mozogj, hogy lehetőleg ne tudjanak kilőni. Az ellenséges lightot célszerű kilőnöd, de ne kezdd el üldözni, várd meg hátha átjön a ti oldalatokra, ahol a TD-k, és a hátul campelők tudják lőni. Mindig csak egy pillanatra villantsd fel az ellenfeleket, aztán húzódj vissza. Ha a hátul campelő lusta dögök képesek rá, hogy kilőjenek pár tankot, és megindulnak előre, akkor mehetsz te is utánuk, és csipegetheted a lehulló morzsákat, elkaphatsz 1-2 egyedül maradt ellenfelet, TD-t, artyt körbetáncolhatsz, stb...

    T-34 is elég gyors med tank, azzal is csinálhatsz felderítő munkát, csak nyilván óvatosabban. Illetve ezzel már rámehetsz a heavykre is, ha egyedül maradt, hiányzik valamennyi hp-ja, könnyedén körbetáncolsz ezzel is sok tankot, pláne ha le tudod láncolni.
    Egyébként a Zis-4 löveget ajánlom rá, kisebb sebzés, de 2.2mp-enként lő, és pontosabb jóval a másik lövegnél. Az aranyat lőszert ne sajnáld bele, 10-15 db nyugodtan lehet nálad, 1-2 nehezebb célpont ellen jól jön.

    ...Szeretem leracsniztatni...

Új hozzászólás Aktív témák