Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Diarmand #64288 üzenetére

    A T49-el menni lehet, hogy tudsz gyorsan, de lőni már nem nagyon, mert igényli például a célzást, nagyon rossz a menet közbeni szórása. Hacsak nem scout-nak használod, bizony oda kell figyelni az artykra vele, emellé ugye a pötyögős ágyú, amivel sokat kell rálőni egy célpontra, ha mozogsz, akkor meg a célzás időben veszted el. Kettőt be lehet verni az ellenfélbe, de ha arty figyel, akkor ajánlatosabb már mozdulni utána és mivel kevés lőszere van, nem illik alaposabb célzás nélkül elszórni.

    Két konkrét esetre emlékszem, amikor teljes gázzal repesztettem és kikapott az arty. Az egyik grille volt, ok, ott esetleg meg tudom azzal magyarázni, hogy ő bokorban volt, előbb spotolt és talán számított a támadásomra, talán. A másik egy bishop amikor a varázserdőből jöttem full gázzal a házak felé és ő az erdőre fókuszált, be kellett forduljon 90 fokot (=totál szétesett a célzóköre) és két ház között ! kiszedett egy lövéssel. Na jó, erre azt mondtam, hogy ez kb a sci fi kategória.

    Ezen kívül meg sok hasonló, bishop--al gyakran, de azok ennyire nem voltak durvák. Csak annyit mondok, hogy sajnos a phasz rng meg a wg szórási rendszere miatt egy forgó artyt sem lehet alábecsülni és nem lehet arra biztosan számítani, hogy úgyis mellé lő.

    Nyomorék artykra szép példa a mai T49 csatám. A tomatók foglaltak szteppén én meg védtem őket. Jön egy M4 felspotolja a foglalókört. Az ellenfélnél két arty, mondom, akkor most reset, de nem. Engem lőnek és bizony mozogtam, de elkaptak, szerencsére csak a splash, de a láncom így is lekapta. Mondjuk ez nem 60 volt, mert dombra fel, kb 30-40 és valamennyire kiszámítható volt a támadási ívem, de egy tomato arty, skill nélkül. Ez nem fog előre célozni, hanem húzza a célzót és lő és kicsit mellé ment, de így is sebez. Jobb hozzászokni a tudathoz, hogy az artyk tudnak sebezni most már gyorsan mozgó célpontokat is.

    Vagy szépen buffoltak a szóráson titokban, ahogy szokta a WG vagy megtanultak vele játszani (ennek ellentmond, hogy sok a tomato arty-ban). Nem állítom, hogy ugyanolyan súlyos a helyzet, mint korábban, de egy folyamatot az elején kéne megfogni, nem amikor megint játszhatatlan lesz a játék és több patch-t kell várni, hogy lépjenek valamit.

Új hozzászólás Aktív témák