Új hozzászólás Aktív témák

  • Iron Funeral

    őstag

    válasz Bad Pritt #62304 üzenetére

    ... Én pont azt mondom, hogy bizonyos skillek helyett érdemes kitanulnia a BiA-t. :D
    Elsőre nem tanulnám semmiképpen sem mert 200k(?) xp mire működésbe lép addig meg megőszül az ember a javítási időktől meg a 6. érzék hiányától. A 2. skillsorba viszont majdnem ideális mivel az első szett skilljeid már bőven a hasznos kategóriába esnek (mint mondtam 6. érzék/rep/sstowage) és a második skill/perket sokkal könnyebb kihúzni mint a 3.-at értelemszerűen. Ellenben olyan skillek mint a snap shot (+a még hiányzó repair),camo, clutch braking, recon, stb stb egyből működnek és 30% fölött érezheted is a hatásukat.
    Ha nagyon ciki a lassú javítás akkor mehet a tankra nagy javítócsomag ami 10%-ot levesz a javítási időkből.

    Igazából nem kötelező kifejleszteni a BiA-t, de nem rossz perk ha egyszer már működik, ez, plusz a venti már +10% crewskillt ad, ha netán használsz kolbászvéget/csokit meg ilyeneket az még +10%... egy E-50M csúnya dolgokat tud így :)

    (#62305) dfsz34: Attól függ, pl. a Centurion 7/1 legényei ilyenek;
    6th sense/BiA/rep/camo
    rep/BiA/snap shot/camo
    rep/BiA/smooth ride/camo
    sstowage/BiA/rep/camo

    Leo PTA/Leo1 legénysége is ugyan ezt a tematikát követi, de heavyre (pl. E-75/E-100) nem erőltetném fel a camot, inkább húznák intuition perket a töltőre(töltőkre). Clutch braking, off-road driving, deadeye, recon, mind hasznos (különösen deadeye+15cm löveg, sok-sok rotyogós IS-7 keletkezett már abból :) )

    Azokra a camohuszárokra amikre meg tényleg kell/érdemes a camo (Nashorn) úgy kezdek, hogy 6th sense+camo a többi emberre. Az esetemben 2. skillnek húztam egy BiA-t, 3. meg camo pótlás, sstowage, ilyenek. A 4. skill meg lesz majd a javítás, egyszer, talán.

    De igazából az a lényeg, hogy prev. maintenace nem éri meg, csak egy tankon (FV215b, mivel itt az összes létező hajtáslánc hitbox a tank elejében van, kösz Obama), minden más tankon a tűzproblémát megoldja egy prémium poroltó (Jagd-100 nem is tudom mikor gyulladt ki utoljára), ami igazi érvágás német tankokon az inkább az, hogy kilövik a motort, és az alapból gyenge agilitást teljesen hazavágják vele.

    Jut eszembe, ha a töltőnek vannak rádiós skilljei akkor érdemes a sit.awarenesst húzni, az maxon ad 3% látótávot! (persze csak ha a fontosabb loader skillek megvannak, nekem ez a skill majd az 5. lesz a 7/1 loaderén, 2027 környékén :)) )

    [ Szerkesztve ]

    Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

Új hozzászólás Aktív témák