Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Diarmand #62187 üzenetére

    A su100 nem érdekel, szerintem abban a helyzetben kb ennyit lehetett vele csinálni. Ferdén állt be és csak a teteje látszott ráadásul, iszonyat pattintós így, ez meg egy tier6 ágyú, még így is örültem, hogy egyáltalán sebezni tudtam amellett, hogy a két arty is szorongatott.

    Arról nem is beszélve, hogy ez az ágyú garantáltan mellé lő, ha nincs teljesen becélozva. Nem lehet vele ugrálni nagyon vagy mellé megy. Ezt illik róla tudni. Pontos, de kell neki a teljes becélzás.

    Ha feltételezem, hogy a győzelem a cél, nem a döntetlen, akkor ki kell szedjem a GW pancsert, de ahhoz 3-4 lövés kell. Mondjuk az érdekes, hogy dupla bokor (ő is meg én is) mögött felspotolt, bár lehet, hogy bino-ja volt. Ha lett volna hatodik zérzékem, akkor kitapogatom, de nem volt. Ezzel együtt 1 lövés után már tudja, hogy hol vagyok, ha ott próbálkozom újra, akkor odapörköl. Valószínűleg korábban spotolt és várt rám, mert nem láttam, hogy mozdulna az ágyúja, az segíthetett volna.

    Artyra ilyenkor vagy rámászni lehet szerintem, cikk-cakk-ban vagy elhúzni előtte, hátha mellé lő vagy messzebbről kiszedni, de az nagyon idő igényes és talán a háznál lett volna legközelebb jó leshely. Kérdés, hogy onnan meglátom-e, szerintem nem.

    Valami biztonságosabb jó technikát ki kell az ilyen helyzetekre találnom, mert nagyon gyakran előfordul, hogy a sutyerák kemper arty beáll a bokorba és nem lehet igazán spotolni vagy ha spotolom is, akkor meg ő is lát engem. Valahogy közel kell hozzá jutni, hogy az autoaim-el tudjam jól lőni mozgás közben is, na ez a rész nem eccerű.

Új hozzászólás Aktív témák