Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz sith7 #59839 üzenetére

    IS-7-re is tölti mindenki az aranyat.
    Legjobbat akkor röhögtem, amikor folyamatosan pattintotta a Gold lőszereket 4-szer, 5-ször egy ellenféltől. Na mondom Gratula -20 ezerben az ellen játékosa minimum. :DDD
    A másik poén Birodalmi Csillagromboló (lánykori nevén FV 215b 183) Telibe kap szemből és kemény 600 HP minusz! :DDD Tudom, hogy repesz a Gold lőszere, de akkor is tetszett!

    Komolyabban. Sajnos abban a pillanatban, hogy meglátják az E100-t, IS-7-t alap a gold. Viszont mivel szinte minden Tier-ben ez van nem azzal kell foglalkozni, hogy simával nem ütöttek volna át.

    Csak tessék szépen gyakorolni az E100-al a Stronghold módot még a 9.1 előtt. Bevéded a hasát egy kilőtt tankkal és csak a tornyot forgatod. A WG úgyis ebbe az irányba tolta el a játékot. Kempfeszt folyamatosan.

    Várom már, hogy ne is tankok legyenek a játékban, hanem erődök, amik Tomahawk és egyéb nyalánkságokkal szórják egymást a térkép két sarkában.

    Nem vagyok régi játékos, de a régebbi patch-ek videóit visszanézve youtube-on élvezetesebbnek tűnt a játék.

    [ Szerkesztve ]

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák