Új hozzászólás Aktív témák

  • K6000

    tag

    válasz csapee #59476 üzenetére

    Onnan, hogy mint minden bot az előre megírt útvonalat járja be. Minden pályának megvan a saját scriptben tárolt útvonala. Ha változik a pálya akkor van gond, mert az áthelyezett tárgyak az útvonalba kerülnek. ekkor van, hogy a bot beleáll a kőbe / házba és nincs tovább. Új pálya új script és már minden a régi. Az újdonság igazából a többi játékos helyzetének figyelembevétele. A régi botok simán neked mentek, ha az útvonalban voltál, most ahogy látom már kikerül, és utána vissza is talál a kijelölt útvonalra. (régen ha, nem találta meg a megírt útvonalat akkor megállt (néha forgott egyhelyben).

    (#59473) 04ahgy
    Jól látod ezt már a régiek is tudták a változás annyi, hogy most már van egy feltételes elágazás, és csak a tiszta célt lövi. A régi bot lőtt mindent, bármi is volt közötte és a célpont között. Fejlődött a célpont választás is. Régen több célpont közül mindig a megjelenés sorrendjében lőtt, most ahogy látom már megjelöli a célpontokat, és egy meghatározott sorrendben lő.

    ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

Új hozzászólás Aktív témák