Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz 04ahgy #57749 üzenetére
Ja a Löwe nem rossz tank csak nem sebez túl jót, viszont ellenben a T34 meg agyon van nerfelve, de még így is használható,csak nehezen célóz még vertikális stabilizátor és célzásgyorsitoval is és hát nem könnyű azért betalálni. Mondjuk sikerült már kigyújtanom vele E75 öt előről
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
PR0JECTNR56
addikt
Figyelem mindenki!
A 9.0.4-es hotfix csütörtökön, azaz holnap érkezik!
Javaslom mindenkinek, hogy a korábbi esetekből tanulva, ideiglenesen pucolja ki a res_mods mappában fellelhető modjait, mert a WG ördöge sohasem alszik.
-
Diarmand
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Diarmand
senior tag
Az a baj, hogy se a japán, se a kínai ágból nincs még meg semmi. Így leginkább a tier 4-ekben bízom, hogy jók lesznek
sith7 a chi-hét melyik ágyúval használod? -
Tuco Ramirez
őstag
Japán tankokról van valahol ismertető...? A WoT wikin egyedül a prémium Chi-Nu Kai-ról infó.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
PaJa1
őstag
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
jano_77
nagyúr
válasz #43783936 #57757 üzenetére
Ezt alá tudom támasztani: tegnap mentem még alap ágyús IS-2-el top gun kíséretében egy Tank Ászt.
Kíváncsi leszek mit tudhat a nagy ágyúval.(#57779) Pete55555: én A43-nál, de vmi bűn szar tank....se páncélja, se ágyúja, de van mozgékonysága! Semmit nem lő át, mindenről pattan még gold-al is.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Teasüti
nagyúr
Srácok!
Egy ideje már játszok a játékkal és vmit nagyon nem értek.
Ha azt látom, hogy a csapatból pár tank beragad indulásnál és mozdulatlanul áll a meccs alatt, akkor az micsoda?
Emberek ráböknek a csatára, majd elszaladnak?
Vagy nincs elég ember és az MM berak pár parkoló tankot?
Majdnem minden játékban van ilyen, néha több is. -
mtade
aktív tag
válasz Teasüti #57784 üzenetére
Ezeknek a manuszoknak több gondja lehet.
-xvm mutat egy erős 10% esélyt a győzelemre - nem kínlódik
-nem ő a topdog - nem kínlódik
-xar a gépe - még kell 1,5 perc, mire betölt
-megjött a pizza - inkább eszik
-megjött apu/anyu - inkább tanul
-annak örül, ha elronthatja a játékodat...Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
PR0JECTNR56
addikt
Szinte már mindent leírtak, de még néhány alap:
- Durchbruchwagen II-vel megy, érthető módon nem akar csatázni
- Random 9.0-ás crash-ek még mindig vannak
- Sürgően el kellett végeznie egy 2 elemű t-próbát, amellyel egy 2 mintát (egy 9 és egy 7 elemből állót) vizsgált, ahol a levelek fotoszintézis során nyújtott képességeit elemezte eső előtti száraz, illetve a zivatart követő nedves állapotban, továbbá az is feltételezhető, hogy normál eloszlást követ az egyszerűség kedvéért.
- Pr0n nézegetés
- Váratlanul megnyílt a Pokol 9. köre a széke alatt és elnyelte az örök kárhozat kéngőzös gödre[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Ha nem kínlódik, fixen kreditet veszít. Nem is értem. Vagy megy rögtön másik csatába, az aktuális tankja meg letojva?
Ha csak a gépe gyenge, akkor a meccs végére már illene megindulnia.
Az is milyen már, hogy rábök a csatára, majd fél perc múlva jön rá minden tizedik emberre az AFK.
Ha meg bomlasztja a csapatot, azzal ő sem jár jól, szóval megint nem.
Telefonhívást én nem veszek fel, max ha már vártam. Majd visszahívom utána.
Váratlan WC fél perc alatt? Na ne már...
Nincs kedve a csatához? Miért indította el?
Kapcsolódási hiba? Azért néhány perccel később már újraindul a net is meg a játék is. Csatába tölt be belépést követően.
A bot viszont ismeretlen számomra. Ilyen is van? (Nem is értem miért vagyok meglepve, elvégre pont ilyen választ vártam.)
És annyit tudnak a botok, h megvárják, amíg kilövik őket? -
Viktoár
addikt
válasz Teasüti #57791 üzenetére
Annak hogy a csata indítását követően nem csinál semmit 3 fő oka lehet:
1. - Agyatlan retardált idióta
2. - Agyatlan retardált idióta
3. - Agyatlan retardált idióta
Ha esetleg mégsem ez lenne az oka mert mondjuk egy BOT az "illető" akkor az pontosan úgy fog játszani mint egy agyatlan retardált idióta.
Üdv:Viktor
-
remington2
senior tag
Ez nálam úgy néz ki, hogy játszok, rábökök a csata gombra. Nézem, ahogy malmozik az MM, aztán hallom, hogy valaki facebookon rámír, hogy nézzem meg micsoda cuki macskás videó van tubeon. Persze megnézem, aztán még kettőt, amikor hirtelen belémnyilall, hogy "Jajj, közben meg csata van!". Alt-tabbal vissza, a csapat fele halott, a másik fele szidja az afk-kat, és kétségbeesetten harcol a túlerő ellen. Szerencsére általában idejében jövök, szóval 10 kill, 15000-20000 damage, Spartan, Steel Wall, You Are Awesome-medal, és vége is, mindenki ünnepel!
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Forgi11
csendes tag
válasz PR0JECTNR56 #57795 üzenetére
De amúgy a botozàsnak mi értelme van?
Az hogy ő màr csak a tier x nél kapcsolódik a jàtékba?
Vagy farmolàs?
Mellesleg nem nagyon làttam még nagyon jó botot aki értelmes ősszeget gyüjtött volna egy csata alatt.
Viszont làttam màr 43k-s jàtékost 784 WN8-al
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest