Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Bad Pritt #57548 üzenetére

    A players panel szélén az XWN, XEFF és összes csata számokon kívül (azoknak a levételével már nem akartam szarakodni) a többi információra szükség van, anélkül kb ki is lehet kapcsolni a GUI-t... De ezt már vagy 60x kitárgyaltuk az OFF topicban, ha gondolod, olvass vissza.

    A Gnomefathert meg csak a replay kedvéért raktam fel, utána le is szedtem, mert manapság már egy is képes jelentősen gyengíteni az FPS-t, pedig anno mind a 2-t használtam gond nélkül. :((( Hiányzik is, egyik nap visszavettem a Type T-34-et az SP-s event miatt, és ha fent van a Gnomefather's engine, akkor nem csak 4-5 kör után veszem észre, hogy elfelejtettem felrakni a nagy motort. Annak idején hang alapján meg tudtam állapítani, hogy milyen motor van a mellettem lévő tankban. :( A gyári löveghangok még viselhetők, de ez a gyári motorhang akkor is egy hulladék.

    Szerk.: A zoidberg 6th sense meg alap mod. :D Amúgy köszi a mindenkinek, aki gratulált!

    (#57549) etejedu: Nem tudom már honnan szedtem le, de felraktam neked dropboxra. Az, hogy 8.9-es mappa van benne ne zavarjon, csak másold be ugyan úgy, mint a többi modot és megjelennek a lányok. :))

    (#57638) HáGé: Szerintem is jobb gép a Comet. Arra legalább megy vert stab, és a gun depression-je is sokkal jobb. A Cromwell néha piszok lassan céloz, menet közben pontatlan és a -8-as gun depression sem mindenhova elég. Ellentétben a Comet -12-ese brutális. OP Comet stat. Jó kis -HHR-, rest in peace. :(

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák