Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz dfsz34 #57641 üzenetére

    Te valami író vagy, hogy állandóan kisnovellákban regélsz, ráadásul olyan dolgokra reagálsz, amiket senki nem kérdezett/írt? Nem tűnik fel?
    Írták, hogy mennyit gyorsít a töltésen a BiA+Venti kombó. Én kijavítottam a dolgot. Ennyi, slussz, passz.

    Ez meg milyen hülyeség már?
    Statisztikailag kimutatható a bia+venti hatása, de persze ez nem ilyen egyszerű.

    Mit akar ez jelenteni? Btw ez pontosan olyan egyszerű, ahogy azt leírtuk, ennyit és ennyit gyorsít a töltésen.

    A placebo szó, gondolom ismerős neked. Az ágyú nem lesz pontosabb tőle, majd biztos lemegy 0,37-ről a pontosságom 0,36-ra a prémcuccok miatt :U Még csak azt sem lehet mondani, hogy a lövész fog pontosabban lőni a célkörön belül, mert erre csak a WG képes hatni, nem mi, holmi teával és pudinggal. A célzás sebessége lesz gyorsabb egy minimálissal.
    A több sebzés/több xp mantra a kedvencem. Nehogy már az aktuális eredményeidet ráfogd a csokira meg a kólára, mert lehidalok. Az nem lehet, hogy éppen akkor jobb volt a csapat, bénább az ellenfél, éppen akkor nem vitt félre az RNG, jobb hangulatban voltál és ezer más ok, mikor a prémkajával, biával, ventivel nézted az eredményt? Simán lehet. Egy kifullozott tankkal is megyek neked 200 sebzéses csatát 85 xp-vel ha éppen akkor beüt valami a kismilló okból, ellenben egy stockkal is le tudok hozni meccset ha éppen olyanom van. Most akkor miről beszélünk? :U
    Nem fog semmi sem múlni azon a 0,159 secundumos célzássebesség gyorsításon ;) Nem mellesleg 20 csata a semmivel egyenlő ha a wotban akarsz valamit hosszútávon (csak így van értelme, a fentebb említett tényezők miatt) bizonyítani, ehhez menj 200-at külön külön, az már releváns eredmény lesz.

Új hozzászólás Aktív témák