Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Diarmand #57634 üzenetére

    Statisztikailag kimutatható a bia+venti hatása, de persze ez nem ilyen egyszerű. Múltkor csináltam a kísérletet, hogy mentem 3 tankkal külön külön 20-20 csatát prém kajával és anélkül és felírtam a csata eredményeit. A prém kaja hatása megegyezik a bia+venti hatásával.

    Még az akciós prém kaja árát sem bírtam a prém tankkal kitermelni, szóval a hatás mérsékelt, de t34 és jt8.8 esetében statisztikailag kimutatható. 3 prém tankkal mentem a költségek miatt ugyebár, Jt8.8, t34 és su12244

    Azt lehet mondani, hogy az amúgy is kiváló ágyúval rendelkező t34 és Jt8.8 észrevehetően pontosabb lett tőle és több sebzést értem el, több xp stb, amíg a su12244 esetében a hatást nem lehetett kimutatni, hibahatáron belül maradt.

    Szerintem ezt érdemes megfontolni, ha jó az ágyú egy adott tankon, akkor érdemes egyáltalán bia+venti kombóban gondolkodni, máskülönben érdemi hatása nem nagyon lesz.

    Az is szinte biztos, hogy esetleg más, hasznosabb modul és/vagy skill elől veszik el a helyet, de az már borzasztó sok idő lenne megcsinálni, hogy statisztikailag kimutatható-e bármi hatás, mondjuk egy vert stabilizátorral vagy célzásgyorsítóval vagy a bia helyett más skillekkel.

    Egy dolog van, ami számomra nyitott a bia és a venti esetében. Találtam arra utalást, hogy ezek elméletileg növelik a látótávot, de nem egyértelmű a dolog, mert egymásnak ellentmondó infok vannak.

    Ha igaz, hogy a bia és a venti megnöveli a látótávot 2,3 + 2,3 %-al, akkor viszont máris más a leányzó fekvése, hiszen a látótáv talán a legfontosabb dolog. Csak azt furcsállom, hogy van külön látótáv növelő skill a parancsnoknak, ami csak 2%-t ad és akkor a Bia adna ennél többet. Valahogy logikátlan a számomra, de ettől még lehet. Jó lenne ezt valami hiteles méréssel megerősíteni vagy megcáfolni. Arról nem is beszélve, hogy a 4,6% már elég komoly érték, pl egy 400m alap látótávnál, az már 418m lenne. Nagyon nem mindegy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák