Új hozzászólás Aktív témák

  • #43783936

    törölt tag

    válasz jano_77 #57615 üzenetére

    Mindenre érdemes csigaszemet tenni, heavyre is!
    Az első vonalban van, ezért ha megáll 3 másodpercre, akkor a nagyobb látótávval, jobban tudja a taktikáját módosítani, több lőhető célt lát, illetve a támogatók (td, arty) is messzebb "tudnak" söprögetni előtte.
    Általában csata közben én szoktam lenni az előretolt felderítő (mivel más nem visz), ezért elég sok lóvét és xp-t szoktam kapni.
    Sokan elfelejtik (vagy nem tudják), hogy a csigaszem nincs járműhöz kötve, ezért szabadon pakolászható.
    nekem három van, az simán kiszolgálja a majd 40 tankomat, mert mindig van egy szabadon feltehető a garázsban, még akkor is ha a másik kettő épp csatában van.

    Ha már csináltad a brit med vagy td ágat, akkor sok modul kifejlesztését meg tudod spórolni, ha nem akkor is gyorsan át lehet küzdeni magad az apróbb vasakon.
    Szerintem 6-os szint alatt nincs értelme csigaszem és álcaháló, és mondjuk egy szerszámosláda kivételével bármit is rájuk tenni, mint ahogy a legényekből is simán elég a 75%-os, amit a tankkal együtt kukázol, mert olyan gyorsan át lehet lépni őket
    A Cromwellnek a célzásgyorsító kötelező, illetve amíg nem százasak a bakák, addig a venti is előnyös.

    A kezdő kollégám nemrég kezdte el ezt az ágat, és elég hamar eljutott a kifullozott Cromwellig, még úgy is hogy 300 alatt van mindenféle Wn értéke. :D

Új hozzászólás Aktív témák