Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris0321

    addikt

    válasz Zolee_70 #5677 üzenetére

    Vannak dolgok amiben egyetértünk:

    1. Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy meg van a GwTiger is a nagyobbik ágyúval és még nem sikerült egy lövésből kikapnom senkit.(Csak HE-vel használom.) Egy 9-es Leopard-ra is csak 1100-at tudtam sebezni szemből pedig az papír, az IS7-re pedig 5-600-akat. Persze ha oldalról sikerül elkapni őket az kicsivel jobb a vékonyabb páncélzat miatt. Már ha sikerül eltalálni és nem mellette robban a lövedék pedig a tank áll és én teljesen becéloztam. A lényeg, hogy szerencse is kell szerintem az one shot-hoz.

    2. Ez a max. 3 egy csatában engem sem zavarna, ha túl sokan vannak az tényleg zavaró.

    3. Vannak artyk aminek eléggé le lehet ereszteni az ágyúcsövét és a lövegkitéríthetősége is jó, persze ez főleg kisebb tierben van. M7 Priesttel is megyek mostanában és egy csatában az egyik kis tankot ami befutott a bázisra sikerült kiszedni, a T-49-et sajna nem mert full HP-n volt pedig direkt átváltottam gold-ra. A GwTigerrel már nem olyan jó a helyzet, elég nagy és lomha. Képtelenség vele egy gyors scout tankot követni és mire beszűkül a célkereszt már halott vagyok.

    A célzási idő és a töltési így is egy örökkévalóságnak tűnik néha, a pontosságról nem is beszélve. Én ezeken nem változtatnék, a most jövő artykat beilleszteném a mostaniak közzé úgy, hogy az elődjénél kicsit lassabban töltsön célozzon. Szerintem a közutálatot nem lehet ilyen dolgokkal eltüntetni, ha csak egyet lőhetnének az artyk egy csatában és akkor is mellé menne akkor is utálnák őket csak mert vannak. Persze ha kivennék őket(aminek nagyon nem örülnék) akkor lenne más amit utáljanak. A kempelés nem csak az artyk miatt van. Olyan csatában is előfordul amiben egy sincs. Volt olyan játékos aki mikor rákérdeztek mi a jó istent csinál top tankkal leghátul egy bokorban azt válaszolta, hogy sok a javítási költség azért nem megy előre. Persze a végén kiszedték őt is a nélkül, hogy sebzett volna. Így naná, hogy nem keresett a csatán.

    AlexWolf: Gondoltam elmondom én is a véleményemet ha már ő olyan gerinces, hogy megtette.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák