Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolthee

    senior tag

    Himmelsdorfban egy Caernarvon és én (T34, heavy) megyünk fel védeni a hegyet. A brit csoda előre rongyol, felmegy teljesen, hogy majd segít a lentieket fedezni. Azt viszont elfelejti, hogy egy Lorr. 40t, egy Jagdtiger és egy T32 is ott van. Utóbbi szépen hulldown-ba próbálkozik. Én pont addigra kapaszkodok fel és én is az utóbbi taktikát használva 2 lövést tudtam leadni a kis franciára, 3-at pedig az amcsi heavyre. Persze barátunkat az elsők között kiszedik és a csata alatt végig engem ócsárol, hogy nem segítettem. Mondjuk ha bemegy az épület mögé, úgy nehéz is.Mit kellett volna tennem szerintetek? Engem is megettek 3-an, nem volt esélyem. Csak hogy tanuljak, ha hibáztam. Így is több mint 1600 dmg-et osztottam ki. Nem sok, de arra jó voltam, hogy nem tudták a csapatot meglepni hátulról és végül a mieink a másik oldalon előre tudtak nyomulni és nyertek. Egyébként is végig előnyben voltunk, jól játszott a csapat.
    Meccs után rám ír, hogy mielőtt megszólalnék tanuljak meg játszani és nézzem meg a statisztikáját, hogy kinek van több tapasztalata. MOndom: haver, öngyilkosságot követtél el és én nem követlek. Erre Ő: nem vagyok csapatjátékos, nem segítek a többieknek. Mire én: ha halott vagy, nem is tudsz. :)

    (#42310) dfsz34
    Siegfried Line pályán a várfalnál sokan beszorultak E5-nél. Én is benéztem egyszer. Kellet kb másfél perc mire kiriszáltam a TigerP-t. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák