Új hozzászólás Aktív témák

  • Kakumix

    senior tag

    válasz diegho #39358 üzenetére

    Igen ez is feltűnt, hogy már láthatatlan tankokra lősz és viszonylag gyakran találsz is. Ebben a visszajátszásban is lőttél vagy hatszor a már nem látható Jagdtigerre és a végén látszott, hogy ~400-zal kevesebb HP-ja van, mint a legutóbbi feltűnésekor és így már csak egy lövés kellett bele és mivel már te is egylövéses voltál, ez nagyon kellemes "meglepetés" lehetett neked. De ezzel nincs gondom. Vagy talál vagy nem. Ellenféltől függ, hogy megmozdul-e egyáltalán, ha lövést kap. A becsapódásjelződ meg mutatja, hogy merről jött a lövés és a tapasztalatod meg azt, hogy melyik bokor, sarok mögött állhat. Ami "zavar", hogy látható tankra szűkülés nélkül rálősz, találsz és sebzel is. Én meg ilyenkor csak nagyon ritkán, ezért nem is erőltetem.
    Az IS-6-tal tegnap próbáltam kapáslövéseket is, de vagy magam előtt a földbe lőtt vagy Föld körüli pályára állt a lövedék, de a célzott tankot nem találta el, de még ha teljesen beszűkült akkor se oda csapódott be, ahová céloztam, ezért aztán gyakran le is pattant. Pl. Tigris II, nem túl jó játékos sötét piros színben, szemben áll nyílt terepen kb. 200 méterre, IS6-tal szikla mögül ki-be mozgok, sidescrape-elve, 6 lövésemből 1 sebezte meg, pedig eléggé nagy célpont a hasa, de az elsőt követő 5 lövés vagy a tank alatt ment el vagy a tornyát találta el, illetve egyszer elrepült fölötte és persze amíg szűkültem, megsebzett vagy háromszor.
    Van fent paintball modom, így látom hová csapódik be a lövedékem és vagy 10 évig fps-sel játszottam, kedvenc puskám a Mauser Kar98 illetve egyéb mesterlövész puskák voltak, szóval nem rángatom az egeret mikor a tűzgombot megnyomom.

    Legyen szép napod!

Új hozzászólás Aktív témák