Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- GTA V
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz jano_77 #3550 üzenetére
Nálam most mindenképp T29, ha már az a következő. Múlt héten is így lett meg féláron az M6
Moleman: nálam a T1-en nagyon jól jött a töltésgyorsító
polgi803: ventit, de azért lehet meggondolnám, hogy ne a KV-1S-re rakjam-e először ezeket, 1-1-et raktam az 5-ös tankokra is, de 3-at szerintem ott nem éri meg, ahol annyi a kiegészítő, mint maga a tank. Pedig eléggé maximalista vagyok, inkább lassabban fejlődök, de jobban használható tankjaim legyenek, ezáltal jobb win rate.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
jano_77
nagyúr
Amúgy ezen a szavazáson attól félek - mint már más is kifejtette ebbéli aggodalmát -, hogy sokan nem is az alapján fognak szavazni, hogy mit, miket szeretnének megszerezni, hanem, hogy melyik a kedvenc tankjuk (pl T29, IS, Tiger mindhárom szuper tank, de játékosok 85%-ánál szerintem már garázsban van vagy volt, mert a legnépszerűbb tankok), de így azt érik csak el, hogy a már meglévő tankokat megvehetnék féláron!
pl IS-2-re alig adtak szavazatot eddig, de a T-34-1 sem akarja senki megvenni illetve a kínai tankokat. Mondjuk eddig nekem sem jutott eszembe, de ezzel az akcióval esetleg folytatnám az ágat.(#3552) bartucc: Én T1 HT-re csak mostanában tettem fel pl 2 kiegészítőt, addig csak a töltésgyorsító volt fent, mert a legutóbbi nagy akcióban bevásároltam cuccokból és volt elfekvőbe a depóban, de már ritkán veszem elő.....jelenleg a T8-as tankok vannak előtérben nálam és nagyon tetszenek, tetszik velük a játék (Is-3, IS-6, Indian Pz., Tiger II....Panther II még csak van, de várja a legénységét :-) )
(#3555) bartucc: hát pont ezért gondolkodtam el, mert ellenfélként szoktam velük találkozni én is és egészen használhatónak tűntek! Amúgy arra tudna vki válaszolni, hogy a Type 58 tényleg csak T7-T11 csatákba dobálja be? wotdb.info oldalról néztem ezt
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
bartucc
addikt
válasz jano_77 #3553 üzenetére
Hát, amitől félsz, valahol jogos, de valljuk be, elég nagy botorság az alapján szavazni. A T34-1 pedig nem rossz tank, legalábbis ellenfélként sem a Jumboval, sem az M6-al nem szívesen állok ki ellene nyílt harcban.
polgi803: Jogos! Nekem is megvan a 300 jelszóváltoztatásért, de inkább elrakom, amikor a garázs féláras lesz, egy olyan akcióra. Ezüstöt sokat lehet keresni egy délután alatt is, aranyat már kevésbé.
Esetleg valakinek van kedve szakaszozni? Tier 4-6 környékén vagyok még, de jöhet Tier 7 is.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
nyunyu
félisten
válasz bartucc #3552 üzenetére
ventit, de azért lehet meggondolnám, hogy ne a KV-1S-re rakjam-e először ezeket, 1-1-et raktam az 5-ös tankokra is, de 3-at szerintem ott nem éri meg, ahol annyi a kiegészítő, mint maga a tank. Pedig eléggé maximalista vagyok, inkább lassabban fejlődök, de jobban használható tankjaim legyenek, ezáltal jobb win rate.
Akkor kell venni, amikor felaron van akcioban, igy akkor nem egy, hanem ket tankot tudsz felszerelni 1 milliobol.
Mikor T18-cal funoltam, arra is tettem periszkopot (500k), ventit (50k), alcahalot (100k), pedig maga a tank fullra upgradelve kerul 33k creditbe.
Idovel osszeszedtem annyi felszerelest, hogy a most garazsban allo 19-en felul meg ket-harom tankot is fel tudnek szerszamozni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
bartucc
addikt
válasz jano_77 #3553 üzenetére
Hát, a Type 58-ra azért tudok véleményt mondani, mert ugye Tier 6-os tankokkal megyek, és aránylag sokat látom őket a harcmezőn, így Tier 7-8 körül is sokszor berakja, szerintem. (legalább minden második csatában kb látok egyet, gyakoriságát tekintve)
nyunyu: nekem a 38t volt ilyen kis tank, az kapott minden jót, de nyertem is vele, szinte mindig, 3 kill teljesen átlagos volt vele, a 100-as legénységgel.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Helló!
Kinek mik a tapasztalatai a KV-1 85 mm-es ágyúján használható HEAT lőszerrel?
Ahogy elnézem, nem a szokásos +20% a sebzés az AP-hez képest, hanem majdnem a duplája.
Érdemes vele próbálkozni az AP helyett? -
törölt tag
hát a tegnapi nap siralmas volt
bármit csinálhattam kiléptem beléptem 1-2 szerver router újraindítás
Az M103 nagyonj ó tank de tegnap állandóan tier 10 hez dobált 4-5db tier 7-8 artikkal volt 4000+dmg meg még 2000 spot hozzá természetesen bukta
a top tankok meg elhaltak 0 vagy pár száz dmg-vela tiger-P meg siralmas lett az lövi át aki akarja
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
-
-
RAiN91
őstag
Siema HU!
Hogy tudom kikapcsolni ezt az autó célzást? Mindig rárántja a célkeresztet arcade módban a tárgyakra. Pl. enemy helyett a saját csapattársamra viszi, és őt lövöm.
-
AlexWolf
senior tag
Ez most komoly?
Ez nagyon valami modnak hangzik. a játékban az "auto célzás" úgy működik, hogy becélzod egyszer az ellenséges tankot, majd jobb gombot nyomsz és onnantól automatikusan követni fogja a becélzott tankot a torony és mindig a "közepére" lő.
Olyan szerintem nincs, hogy rárántja a célkeresztet valamire.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
nagyúr
-
myckey
veterán
egy Videót tudsz dobni?
ezt így elég nehezen tudjuk elképzelni.
elhiszek én mindent,de attól még sztm így látatlanba más se nagyon tudja,hogy most mi is ez pontosan[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
RAiN91
őstag
Érdekes, hogy nem tudja senki. Majd kerítek valamit.
-
jahrn
senior tag
EZT erdemes megkukkantani. Meg a vegen az emlitest a HEAT nerf-rol. Mondjuk ha annyira fontos nekik a tortenelmi huseg akkor eloszor az APCR-t kellene nerfelni eh?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
Amit már elég régóta ígérgetik, hogy megoldják.....sajnos a mai napig és a 8.5 patchig ezt nem sikerült a drága jó WG-s srácoknak megoldaniuk.....pedig nagyon jó lenne már és épp itt lenne az ideje....különösen bosszantó!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
RAiN91
őstag
válasz Napfénysüti #3579 üzenetére
Most csak egy képet tudok adni. [link]
Most már rémlik? Nem ott van a célkereszt, ahova nézek, hanem a tankon. ha elmegy egy tank mögötte, akkor arra ugrik rá. -
nyunyu
félisten
Milyen nap van ma, hogy minden masodik meccs arty mentes?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
myckey
veterán
ezt csak egy videjóval lenne jó bemutatni,mert még mindig nem értem,pedig nem vagyok retard
na de kicsit rosszul fogalmaztam.
érteni nagyjából értem,hogy mi a problémád,csak elképzelni nem tudom,hogy gyakorlatban hogy működik
mert ilyet még soha senki nem írt ide,ilyen problémát.
ezért is lenne egy videó a legjobb,mozgás közben látni a -dolgot-[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
AlexWolf
senior tag
-
g85j
tag
válasz Napfénysüti #3575 üzenetére
Fiatal korban nem volt az olyan rossz, mármint a rárántós dolog!
Amúgy még én sem találkoztam hál' istennek ilyennel!
-
AlexWolf
senior tag
szerintem itt az a gond, hogy a TD-dnek a csöve nem tud ráfordulni a tankra, de amikor bekerül abba a részbe ahol már igen akkor a legénységed megint követi egy ideig.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
RAiN91
őstag
Röviden, hogy ne kelljen videót csinálnom: odamentek egy roncshoz, ráviszitek az egeret árkád módban, majd lassan felhúzzátok, és egy ideig ott fog maradni a célkereszt a roncson. Vagy a csapattársatokon. Régen sokszor TK-ztam emiatt, azóta sniperben játszom mindig.
AlexWolf: nem csak TD-vel, bármivel
[ Szerkesztve ]
-
Zizifull
csendes tag
Lehet hulyeseget kerdezek, de: Az nem lehet hogy jobbgombbal lenyomva mozgatod az egeret? Mert akkor tenyleg nem oda celzol ahova nezel. Ugye, ilyenkor szabadon tudsz korbe nezni, annelkul hogy az agyut mozgatnad.
Es ilyenkor ha a tankod agyuja elott elmegy egy sajat tank, akkor tenyleg "raugrik" a celkereszt. -
-
psycroptic
őstag
Ez nem újdonság. Ezt nekem is csinálni szokta. Ami miatt előfordul az az, hogy a lövegszórásába beleér a csapattag is és a szerveroldai célkereszt odaugrik. Ezt szokta még tankokon kívül utcasarkon/sziklánál/törmeléknél is csinálni.
(#3597) RAiN91:az kétszer sem biztos... De lgalább nem leszel vele egyedül...
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
RAiN91
őstag
válasz psycroptic #3596 üzenetére
Köszi, akkor nem vagyok hülye
-
wanted5
őstag
egy kicsit logikusan kéne gondolkozni
arcade módban a kamera tank felett van, így olyan dolgokra is rálátsz amit a tankban "ülve" nem látnál, tehát hiába viszed rá a célkereszted egy ellenségre, amit látsz arcadeban, ha valami akadály van a tank előtt akkor nem fogsz tudni odalőni
legegyszerűbb példa erre ha adott egy domb előtted és egy ellenség, attól hogy arcade-ben becélzod és lősz egyet még ugyanúgy a földet fogja lőni a tankod
a képen amit linkeltél ugyan ez a helyzet, csak a domb helyett egy másik tank van, tehát a tank célkeresztje arra "ugrik" rá mivel az van közvetlenül előtte és nem tud ellőni felette, TD-nél azért látványosabb ez mert általában laposabb mint egy normál tankebben semmilyen furcsa dolog, vagy bug nincs, teljesen normális
az meg hogy egy fal közelében felemelkedik az ágyú azért van, hogy kompenzálják hogy a rendszer fizikailag nem számolja a tankhoz az ágyút, tehát nem ütközik vagy akad meg a falban
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
RAiN91
őstag
válasz wanted5 #3598 üzenetére
Ez nem teljesen így van, de nem vitatkozom, aki érti, tudja miről beszélek. A képen egyébként ha elmenne mögötte egy tank, ráugrana a célkereszt, és pont meg tudnám lőni, mivel a PZIV fölött el tud lőni.
És tudom, hogy teljesen normális, csak az volt a kérdés, ki lehet e kapcsolni, de ezek szerint nem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest