Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hilmerus
csendes tag
Sziasztok!
A WoT mikorra tervezi a Magyar tankok bejövetelét ?
-
mcwolf79
veterán
Az miféle játékmód, ahol az ellenfél piros zászlaja helyett egy szám és egy fehér zászló van a térképen?
Normál csata módban van ez.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Hilmerus
csendes tag
Kár, azt hittem, hogy még az idén.
-
nyunyu
félisten
válasz mcwolf79 #3507 üzenetére
Az miféle játékmód, ahol az ellenfél piros zászlaja helyett egy szám és egy fehér zászló van a térképen?
Encounter?
Amikor mindket oldal ugyanazt a zaszlot probalja elfoglalni.Assault?
Egyik oldal vedi, masik tamad.Ezek a jatekmodok csak onnantol elnek, ha kifejlesztettel legalabb egy negyes vagy hatos tankot.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
mcwolf79
veterán
Thx urak
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
GrooveHero
addikt
-
[HUN]Dani
őstag
válasz GrooveHero #3513 üzenetére
A találati arány, ha jobb volna akkor pluszban zártad volna a meccset..talán.
magyarsrac
-
GrooveHero
addikt
válasz [HUN]Dani #3514 üzenetére
Na igen, a Jt ágyúja nem mindíg követeli meg, hogy megvárjam, hogy rázómoljon, általában találni szokott. Ez van akkor, ha nem. De az csak pár ezres, nem sokkal lettem volna pluszba.
Amúgy itt a következő dupla, két meccs, két dupla, kb 20 perce játszom, 33-kor lett meg a JT-é.
az ellenfél Tigrise nem tudott megsebezni. Na vajh miért nem
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
[HUN]Dani
őstag
válasz GrooveHero #3515 üzenetére
Igen tudom miről beszélsz. Sok nekem is a mellé lövögetés JT-vel sajnos.
Én is láttam pár nappal ezelőtt egy ilyen eszelős tigrist, szintén ellenfélként. Még az is lehet, hogy pont ő volt az.
magyarsrac
-
echterion
nagyúr
Ez a nap hihetetlen volt, ennyi vesztett csatát egy nap alatt...a legtöbb ilyen 5-15-ös aránnyal. Egyszerűen csinálhatok bármit, mindig a rossz végére rak az MM.
-
yarsley
aktív tag
válasz jano_77 #3463 üzenetére
Szerintem folosleges az ilyen emberekkel foglalkozni, tollem maximum kapnak egy lol cifrabb valtozatat, vagy megemlitem, hogy 55wr-rel biztos en vagyok a total nub...
Hulye gyereknek ha elmondod, hogy o egy hulye gyerek, meg attol nem fog kigyulladni a lampa a fejeben, te meg csak foloslegesen idegesited magadat.... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
bartucc
addikt
válasz echterion #3517 üzenetére
Máig nekem is ilyen csatáim voltak, és vannak is, hiába szerzek 1600 sebzést az ellennek a Jumbo-val, vesztünk. De most már csak az amerikai ággal játszom, kezdett kikészíteni az ágak közötti ugrálás. Most talán alakul, már 50% felett vagyok napi szinten, de még gyakorolni kell, még jobbnak lenni, ha már a többiek lámák.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
mikron
tag
már csak keddig kell kibírni majd jön a felszabadulás
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Ez jó kérdés....engem is figyelmeztettek, hogy tiltott játék tiltott összetevőjét árusítom, ezért figyelmeztetésben részesítenek!
Hogyan lehet szavazni arra, hogy milyen tankot akciózzanak? Mert sehogyan nem tudom megjelölni egyiket sem!?
Én az IS-2-re szavaznék, mert akkor legalább neki állnék a kínai ágnak újra Chi-ha-tól![ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Köszi....de ezt természetesen megtettem
Javítanék.....van olyan tank, aminek a típus jelére elő jön a kis kéz, tudok rá klikkelni, de vannak olyanok, amikre nem....ez mitől lehet? Pl pont az IS-2 nem tudok, pedig azt jelölném meg.....de ugyan így nem tudok a Tiger, Tiger P sem!?
[ Szerkesztve ]
-
-
virkir
veterán
Nincs hivatalos álláspont csak gummicsont
Ja de te legalább nem lettél "rabosítva". gyanús... naggyon gyanús...
Látod ha éltél volna a parádés ajánlatommal most egy gonddal kevesebbed lenne[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Visszakutakodva a miert moderaltuk topicig, tenyleg fura hogy nem kaptam egy banhammert, durva mennyisegu ember kapott figyelmeztetest. Mondjuk jo lett volna valami felhivas, hogy legyen szives mindenki torolje az ennek es ennek nem megfelelo hirdeteseit. Leszedtem volna en is szivesen, nem nagy ugy.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Elvileg nem, olyan mint a pcuguruhoz kapott dvd melleklet, azt se adhatod el.
szerk: Akkor lehet hogy a hetvegen kisorsolt 2 farcry3-at is illegalisan ajandekoztam el?
jano_77: attol mert hulyeseg, attol meg torveny
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
jano_77
nagyúr
De hát Te PH!Kedvence vagy Biztos ezért nem kaptál figyelmeztetést
Amúgy ezek szerint jó sokan kaptak velem együtt....én sem értettem, hogy mi a szar bajuk lehet, mit csinálhattam rosszul, szabály ellenesen!?(#3532) maross: miért is nem?!? Megvettem, onnantól az enyém a DVD....azt csinálok vele, amit akarok! Ha úgy van kedvem összetöröm, elajándékozom vagy miért ne adhatnám el, úgy tartja kedvem!?
[ Szerkesztve ]
-
kirakod, hogy INGYEN, de csak postai úton lehet átvenni, aminek költsége 3.000 forint ( külföldről küldöd, azért drága). Máris nem árultad, hanem maga a termék ingyen van, csak a postaköltség az, amit megfizettetsz a vevővel.
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
jano_77
nagyúr
Szavazás dologra nem reagál senki!?
Megnéznétek, hogy Nálatok működnek-e a heavy tankok jelölői, tudtok-e rájuk szavazni?
Nálam és haveromnál sem aktív csak az összes többi tanké. THX!
Ezt lehetne jelezni a WG felé vhol?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Simulacrum #3536 üzenetére
ide is külön kell regisztrálni vagy jó az amivel a worldoftanks.eu oldalon fent vagyok?
(#3534) Sanya: amúgy ez nem feltétlen van így, ahogy írod! Én ugyanis egy hirdetésemhez sem írtam ki árat, pont azért, hogy ne ijesszek el senkit. Vagyis tuti akkor vki felnyomta a hirdetőket!
[ Szerkesztve ]
-
owen7711
csendes tag
Hali!
Invite code-t hol lehet szerezni?
Csomó helyen láttam reklámot 1000gold-os kódokról de sehol sem találom, hol lehet igényelni.
Öcsémnek tegnap csináltunk egy regisztrációt és így vehetne egy miniprémtankot -
AlexWolf
senior tag
válasz owen7711 #3538 üzenetére
Akkor bizony ezt már elszúrtad még ha szerzel is invite kódot!
Ugyanis az invite kódot aközben kell felhasználnod, miközben az accountot csinálod.
Ha már kész az account, akkor már nem lehet az invite kódot felhasználni még akkor sem ha 1 kört sem mentél.szerk: amúgy innen lehet invite kódot szerezni.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
-
válasz jano_77 #3537 üzenetére
a nem írtál árat és az ingyenes termék között azért van különbség
a másik kérdés, hogy nem hiszem, hogy a saját kódodat adod el, hanem a kilopott szajréból árultok, amit egy lopás, vagy csalás előzött meg, szóval nem teljesen volt tiszta az ügy
Tenken: és a végére lesz 6db acca 6x1.000 golddal külön-külön, amivel nem tud mit kezdeni
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
owen7711
csendes tag
Vagyúgy.. -.-" Azthittem az első lejátszott meccs elött kell kérni.
Akkor regisztrálunk újra. Az 1500gold-os kód-ot nagyonszépen megköszönném. Az már egy 5-ös prémtankra is elég, amiből frankón lehet legénységet húzniAm, már használt(2k meccs) accounthoz nincsenek bónusz kódok?(akár kissebbek is 300-500 gold)
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
KV1-re a töltésgyorsítón és célzórendszeren kívül mit érdemes felrakni?
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #3545 üzenetére
Sikerült....ide is a hivatalos oldali reggel tudtam belépni
Mondjuk az első opciót azt nem nagyon értem: Nehéz tank (Szovjetunió) ez milyen tank, melyik?!?
Illetve jól láttam, hogy a Type 58 kínai medet 7-11 Tierbe teszi be!? T6-os tankot nem is teszi be saját osztályába? Szerettem volna az IS-2-re szavazni, hogy a kínaiakat féláron tudjam megvenni, de ez eléggé elbizonytalanított és elszomorított. Hogy van ez?
Amúgy IS-2 vagy T-34-1 a jobb?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs