Új hozzászólás Aktív témák

  • notused

    csendes tag

    Sziasztok! Úgy látom pörög ez a WoT-os fórum ezért itt kérdeznék párat. Legénység képzésével kapcsolatban olvasgatok ma mindenfélét és van pár kérdésem / megerősítésre váró infóm, remélem tudtok rá válaszolni!
    1. Legénységet átképzem az új tankba, ha vissza akarom tenni újra át kell képeznem őket (10%-20% képzettség csökkenéssel attól függően, hogy ugyanabba a tanktípusba képzem-e)?
    2. Ha már az első (akárhányadik) képzettséget fejlesztem rajtuk, akkor is az alap 100%-ból vonja le az átképzés "árát"? Ha igen, a képzettségek működnek, amíg nem 100%-osok?
    3. Van lehetőség arra, hogy skill-t 100%-ra fejlesztve azt perk-re cseréljem és újra elkezdjem ugyanazt a skill-t fejleszteni (pl. javítást hatodik érzékre)?
    3. és fél. (összefüggésben az előző kérdéssel) Másfél hónapja játszom és pár hete mikor a KV-1-en százas lett a legénység, nem tudtam igazán mit csináljak, milyen képességet válasszak és kis túlzással azt választottam, aminek a képe szebb volt :), ezen lehet módosítani vagy már ez marad? Drop gomb az emberke aktájában mit csinál.
    4. Most a VK3601H-ra hajtok a PIV-gyel, kell még ~6000xp, a legénység 90%-os. Érdemes ezen a tankon 100%-ra húzni a legénységet és utána áttenni a VK-ra és közben gyűjteni a free xp-t a VK fejlesztéséhez és a PIV elitté tételéhez) vagy minél előbb tegyem át őket a stock VK-ra és ott fejleszem őket? A hétvégi kétszeres legénységi szorzót is figyelembe véve.

    szerk.: látom mást is érdekelnek ezek. Kb. 2 órán át írtam meló közben, ezért van/volt átfedés már megválaszolt kérdéssel :)

    Imilenni: ha jól értem csak azért akarja elterjeszteni a cheatet a blogoló, hogy a WG csináljon végre valamit ez ellen. Ez szerintem nem hivatalos oldal csak egy blog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák