Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz dorka16 #25787 üzenetére

    Persze, lehet kifogni olyan szériákat, amikor egész jól megy. Tegnap pl. 26 meccsből 17-et nyertünk, az utóbbi időben ez már jónak mondható. Amin tegnap még fennakadt a szemem az a tankok osztály szerinti elosztása kezdéskor. Volt tegnap olyan, hogy 9 heavy nálunk, az ellennél 5! A maradék nála főleg TD és kevés light volt, nálunk 2 TD és 4 light. Medium sehol egy sem. Aztán volt olyan, meglepően hasonló felállás, hogy nálunk 6 Heavy, 5med, 2TD, 1Light. Náluk 3 Heavy, 7TD!, 2 med, 3 light. Nézegettem az eff-et a játékosoknál, nagyjából mindig egyformák voltak a csapatok. Nem értem én ezt, ilyenre nem emlékszem a 8.7 alatt.
    persze igazad van, nem kell összeomolni, nem is teszem, csak a látványos szopóág zavar 8.8 óta. Pedig nem játszok rosszabbul. Minden esetre várok még a teljes kiborulással, próbálgatom, hátha rám világít a szerencse. A tegnapi nap már egész jónak mondható volt.

    SHiZUOKA:
    Lehet teszek vele egy próbát, de pont most amikor a szopóág a magaslati pontra érkezett, valahogy annak is örülök, ha döntetlen egy meccs :D Minden esetre már rég kifejleszthetném, mert a Stuggal mindig jól kapok, csak még nincs hozzá kedv :)

    vhw:
    De mondasz valamit, hülyeséget írtam, csak 8.7 alatt nem volt ennyi hirtelen fordulat. És képes vagyok azt hinni ez azért van, mert úgy gondolja "mechanizmus", hogy megfordítja a meccset azáltal, hogy az addig nyerésre álló csapatnak több lesz a lepattanó lövése, az ellenfélé meg gyakrabban talál be. Perzse ez megint összeesküvés elmélet, de nem tudom mással magyarázni.

    Angel1981:
    Biztos 20x használt rántotthúsos étolaj van a váltóban, ha dízelek begyújtják, akkor egy kinetikus lőszer becsapódása össze tudja annyira sűríteni, hogy lobbanjon! :D
    Érthető a logika már ami a tank megállását illeti ilyenkor, csak a gyúlás érdekes. :)

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák