Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz Viktoár #240150 üzenetére

    egy vonással meg lehetne változtatni az egészet: csak saját tierbe lenne a besorolás. nem hiszem , hogy olyan nagy melo lenne átállitani a játék mechanizmusát.
    a csaták tobbségében nem saját tierben vagy, hanem inkább +2, ritka a +1 vagy saját tier. ott az alacsonyabb szintu tankok elvéreznek. vannak kivételek, de nem sok. nem is beszélve a sok 1000 hp feletti sebzésu tizesrol: FV, JPZE 100 meg a tobbi, plusz az artyik. kapsz egyet a nyolcasoddal és mehetsz a garázsba. nem más ez mint kacsavadászat.
    a játékos állományrol ne is beszéljunk, a mostani metában egy ágat végig kb. 1 hét kihuzni, rengeteg az alacsony csataszámu játékos minden osztályban, lovésuk sincs a játékrol, de a tizes-kilences tankállomány már ott figyel a garázsban.
    a goldloszer creditért is egy nagy hiba volt a wg részérol: mindenki ész nélkul pufogtatja ha kell ha nem, nem mondom, hogy csak goldért lehessen megvenni, de legyen a mostani ár 5-10 szerese, egybol megszunne a goldspam minden tierben.
    és ezek az opciok pár kattintással megoldhatoak lennének, csak a wg-nek nem érdeke. sajnos.
    amig pénzkozpontu marad a játék csak egyre rosszabb lesz: fogy a játékos állomány a fentiek miatt, ugye ez meg egy bevételkozpontu játék, hát jonnek az uj dolgok amikkel egy ovodás is tud játszani nulla tudással, csak koltse a pénzét.
    hányszor találkozom a csatákban 50k feletti csataszámu 300 wn8 koruli játékossal, akinek már az a sikerélmény, hogy egy lovése van egy csatában és sebez vele 3-500-at. de az osszes megveheto tank ott figyel a garázsában, az ilyenekre épit a wot, mert a normálisabb játékosok már elkoptak./ itt a lila statos unicumokrol ne beszéljunk, mert ok a játokosállomány nagyon kis részét képezik: max 1-3 %.
    sajna ez van.

    Teló: +36302105384 SW 120/600

Új hozzászólás Aktív témák