Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
ez a borus ez miért ilyen fos? másoknál basszus pörög forog mint az állat. nem lehet utolérni nem lehet kikerülni a lövéseit, az enyém meg csak a holdat lövi meg mint ha beragadt volna a lánctalpa mert alig döcög. az álca és látótávot már meg sem merem említeni mert még elindulni is félek a bázisról mert spotolnak. ma már a 3. szettet próbálom ki rajta de mind szar.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Ritkán járok már RU szerver közelében, legutóbb talán karácsonykor.
Klanból kidobtak, érthető.
Chat ban.
Üzenet egy játékostól:
Petíció hogy át költözzünk az EU szerverre.
25k aláírásból 18k körül járnak.
Odaát 7 alkalommal kapsz 1-1 prémium napot ha belépsz.
Ha esetleg lesz olyan napi évfordulós küldetés hogy “szerezz kiváló sofőr jelvényt” és az Ász embléma virít a szöveg mellett akkor nem kell rögtön parázni.
Elegendő egy 3. osztály is hozzá. -
joergie
őstag
válasz phoenix1989 #236551 üzenetére
bourrasque-ra gondolsz? szívesen átküldöm milyen setupokkal/fieldmoddal nyomom, nekem minden tökéletes, megy mint az ökör, pontos, lát, nem látszik.(Meg itt egy fast&clean csata)
[link] 6,5perc 5kdmg
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
phoenix1989
őstag
válasz joergie #236553 üzenetére
legénység lényegtelen rengetek skilles. a felszerelés meg szar. nekem volt benn extra álca úgy is láttak. volt benne extra ami elveszi a bokor álcát az elenféltől szart nem látott. T6 ban a heawyspotol. csak azért erőltetem mert jo a kredit szorzója egyébként egy fostalicska szerintem. ritkén bejön egy jó kör de ennyi. amikor sokkal több lehetne benne nem talál el semmit majd jön vérpista és rámrántja az egerét és szétbasz. én 5 perce várom hogy jöjjön ki elém én mellé verem.
-
Warton
őstag
válasz phoenix1989 #236549 üzenetére
Anno 2markoltam és tetszett, de eladtam, mert kellett a pénz. Viszont most végre le van árazva.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #236556 üzenetére
-
tasiadam
veterán
válasz phoenix1989 #236557 üzenetére
Ez mai farm? Hogy? Hogy ilyen sok a kredit?
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #236557 üzenetére
ez csak a mai csata számod?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
phoenix1989
őstag
-
Gubu0101
veterán
Na ezt se ertem.Premium 10-es tankal,premium fiokal + 50%-os credit boosterel.2240 felfogott 2352 okozott + 2 killre gyoztes csatara adott 37 k kreditet
-148ezres kor lett
Mi a retek van ezzel ugyan…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
phoenix1989
őstag
válasz Gubu0101 #236561 üzenetére
T10 premium nincs. vagyis annak nincs kredit szorzója. ráadásul ez nem nagy teljesítmény. 2300sebzés a lepattano meg nem ad semmit. ha meg goldot nyomtál márpedig biztosan naná hogy ekkora mínusz
mai kör. és nem lőttem aranyat és csak prémium fiókom volt[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz phoenix1989 #236562 üzenetére
Azt vagesz,de akkor se ilyen creditek szoktak jonni,max vesztesre Elotte mentem egy lightosabb kort az obj 277 el,arra meg adott 50-et.De mentem vesztes kort 800k sebzessel az is 30k credites lett A minuszt csak ugy megjegyeztem.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
tasiadam
veterán
válasz phoenix1989 #236564 üzenetére
Milyen boostokkal es tankokkal farmoltal ennyit? Ma toltam parat en is, 1 orat +25%+premmel, de sokat nem hozott
-
Dobi 562
addikt
Nem tudja valaki osszesen hany Anniversary Coin-t lehet szerezni?
Nem talalok rola infot.
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Lesz még az idén battle pass?
Mert akkor nem költöm el a tokeneimet, persze csak, ha nem veszik el őket. Még kellene 4 token a Cobrára. Szóval arra gyűjteném a tokeneket.
Köszönöm a választ. -
-
tasiadam
veterán
válasz phoenix1989 #236569 üzenetére
A borr az meg elegge farmer tank. Latszik is, mennyire
-
xAttilax
őstag
-
Dobi 562
addikt
A Boros tenyleg fossa a kreditet, foleg azert mert konnyu vele osszeszedni sok spot damazst amiert ugyanugy jar a sok kredit.
Nalam meg a Bisonte C45 ami nagyon hozza, mert szinte egyaltalan nem lovok vele gold ammo-t es nagyon a kezemre all az a tank, szeretek vele jatszani.
-
xAttilax
őstag
válasz Dobi 562 #236573 üzenetére
Nagyon megosztó az a tank, nekem nincs meg de valaki vagy szidja vagy az égig magasztalja.
Más: Ránéztem az accodra És látom, hogy nem csak nekem nem adja annyira az eraly, mondjuk neked kevés csatád van vele, de itt is látszik, hogy nagyobb a füstje mint a lángja annak a tanknak. Mondjuk nekem azzal van a legtöbb átlagom, ami amúgy a mai szemmel mérve nem sok (3100) de mindent rápakoltam, lila cuccok és nagy javító (semmi más X-esem nincsenek) ha nem lennének rajta olyan 2700 lenne vagy kevesebb."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Dobi 562
addikt
válasz xAttilax #236575 üzenetére
Nem adja? 67% win rate, jó csak harminc akárhány csatám van vele.
Nem sebzésre megyek hanem győzelemre, nyomom a W-t, aztán veszem fel a sebzést.
Ja, az átlagsezésem az gyászos mert 8-as tankokkal lövök ennyit jelenleg.
Az a baj nem is szeretem a tankot. Nekem a küldetések teljesítése volt érdekes meg kihívás. Mikor meglett, utána abba is hagytam másfél évre, elfogyott a motivációm.
Egyébként mindig eszembe jut, hogy kéne vele menni de mindig van más amivel jobban szeretek. Például Rinoceronte a nagy kedvencem ami köztudottan az egyik legszarabb tier 10.
-
phoenix1989
őstag
válasz tasiadam #236571 üzenetére
ja kár hogy a lövege egy rakás szar. most is simán lehozhattam volna a csatát de nem volt elég átütésem ezért baszhattam. a végét kicsit el is rontottam mert aa bázison volt egy bokor és azt nem lőttem meg, pedig tuti ott állt egy skorpio csak nem spotoltam míg egy obj 257 et láttam egy láncot kapott de utána se tudtam beütni azt a szart. két kört is mentem a pályán amíg kergetett de semmi nem vitte be azt a szart. ha normális átütésem van és persze nem ilyen retek pontatlan a lövege simán lehozom.
-
manu75
aktív tag
válasz phoenix1989 #236583 üzenetére
itt se megy túlterhelt szerver csata közben dobott ki
-
po1son
addikt
válasz phoenix1989 #236583 üzenetére
Dakinak pont akkor fagyott ki, amikor type5-el egy 9e dmg-es meccset ment.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Dobi 562
addikt
Megint adtam egy eselyt az Arcade Cabinet jatekmodnak, megint rahagyom egy csata utan.
Tok jo lehetoseg lenne a stresszmentes, funolos jatekra, field modok kihuzasara a X-es tankokon, ehelyett tryhadrba tolja mindenki... 14 lovest kaptam, only gold ammo... ok, jo szorakozast! majd random-ban kihuzom a field modokat, leszarom azt a par szaz kotvenyt, nem szenvedek ertuk.
Mielott valaki beirja, hogy hat de itt ertheto mert csokkentett pen van, ez ment az elozo kettoben is tier X-ben, akkor sem ertettem mire jo ez...
-
xAttilax
őstag
válasz tasiadam #236594 üzenetére
nem tudom, ha leáll akkor ott hagyom, ez egy játék. De tényleg nem akarok itt WG védő lenni. Szerintem picit túl van reagálva. de legyen, rohadt gyökér amatőr WG
ezen nem veszünk össze, csak mindig úgy vagyok vele, hogy én is szoktam hibázni a melóban és lehet más is..."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
tasiadam
veterán
válasz xAttilax #236597 üzenetére
Csak mert prodban dolgozom es ezeket a gepeket simogatjuk, igy eleg fajdalmas ha valami szarul van osszepakolva es nincs bakcup.
Pl ha a storagebol 1 kozponti van es nem 2. Mind a 2ben kene raid. Minden gepnek kene legyen egy tukrozott parja, maximum kidob 1x hogy bicsi bocsi, dontetlen. Pl a league of legendsnel igy megy. Ha szerver hiba, akkor dontetlen, nincs pont levonas.
Akkor ott vannak a switchek es az aram. Arambol 3 bemenet kell, 2 kulonbozo eromubol es 1 offline. Minden bejovobol kell a 3 menjen bele szunetmentes tapegysegbe a fontosabb reszeken.Volt munkahelyemen akkor frissult a gep 2 fele, ha az 1ik hiba nelkul uzemelt. Egy update ejfelkor letolva es tesztelve belefer, vagy 2-3 orakkor, mint a league of legends. Kevesebb embernek faj.
Switchek: minimum 2 bemenet. Minimum.Es zekbol 2 kell legyen, jo messzire egymastol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest