Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz inferno88 #223435 üzenetére

    Akkora az a tank, mint egy Maus majdnem :) csak papírból. Mondjuk ahogy nézem t50-2-t cserélne be rá a fórumtárs, ami érthető valamennyire. Sokkal jobb tier6 könnyű tankok vannak a játékban.
    Ez a SU meg legalább hozná a kreditet, de a mostani rohanós metában azért olyan túl sok öröm nincs a SU-val szerintem. Épp az iménti csatában a bázisukat védte egy su100y és agyonlőtt pár leharcolt tankot, de egy kv1 meg egy valami kis light tank szétkapták, mint foxy a lábtörlőt.
    A klasszikus TD-nek leáldozott ebben a játékban. Abbahagytam az udes húzását is, egyszerűen nem való ebbe a metába. Ha rohan a csapat, akkor azért nem lehet sebezni, ha meg az ellenfél győz akkor körbevesznek. A dicker maxal is csak szenvedek. Pont beszéltem egy sráccal, aki nagyon jól játszott ellenfélként dmax-ban és kérdeztem csata után, hogy látja ezt. Azt mondja reroll az accja, mert újrakezdte tavaly és most 800 körüli az átlag sebzése (pedig tényleg ügyes volt, figyeltem miután kilőttek, ahogy szedi ki a csapattársaimat), régebben meg 1150 volt. Ennyit változott a meta.
    Más téma, hogy volt 1 órám reggel és sikerült minden napi küldetés. ki ne hagyjátok a mai napot, mert a fődíj egy Svejk arc :) Azt nem tudom még eldönteni, hogy milyen poszton harcoljon Svejk, mert iszákos ember nem lehet parancsnok, ágyús, de sofőr se. Marad a töltő, az menni fog menni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák