Új hozzászólás Aktív témák

  • tasiadam

    veterán

    Miután MEGINT kaptam chatbant, írtam egy ticketet a supportnak.
    Tegnap szolidan elküldtem a halál faszára pár botot, de ennyi. Persze nem bírják a kritikát, jön a report és a ban. De az h valaki bot, az nem gond. abszolúte.
    Chatban restriction.
    Fordította, én.

    Yo
    csak szeretnék érdeklődni nálad, mint dicső orosz játékfejlesztő, hogy lehet kommunikálni ezekkel a retardokkal és kiddokkal? Komolyan. minden játékban van a csapatomban 14, legjobb esetben 12 majom. Senki sem használja az agyát. Akkor mit kezdjek? Csinálnotok kéne egy NPC-t egy kicsi wn8-al, hogy legalább élvezhetőbb legyen a játék. Mert, most egy szar. Nem kevés pénz öltem bele abba, hogy alkalmazkodjak a ti csodás játékotokhoz, ami pay to win, valljuk be. Minden arty ostoba fsz, és a spotterek nettó SEMMIT nem csinálnak.

    Tudnátok adni nekik legalább nyelvleckét, vagy alap kommunikációs tudást? Bocsi, de NEM FOGOK megtanulni sem oroszul, sem lengyelül a játék kedvéért. Ahelyett, hogy egy újabb vörösen izzó staliniumbol készült orosz medet kiadtok, foglalkozhatnátok a játékkal is. Ahogy ti szartok rá, úgy én is a nyelv használatra.
    Köszi!
    Ádám

    Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

Új hozzászólás Aktív témák