Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
válasz e-newsee #215250 üzenetére
Megnéztem a Guard videót, hát én nem értek egyet, annyira azért nincsenek használhatatlan szórási értékei kelljen mind a 2 modul. Ellenben Turbo az kell mert lassú mint a szar. Az én felállításom a Turbo-Vstab-Optika, mert a látótáva használhatatlan és skillek meg kaja nélkül még rosszabb ahogy én használom a Vstab meg turbo viszont kellenek szóval viszlát DPM
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Barret001
addikt
Most voltam vele egy csatában,3 csíkos KOCSIVAL volt,kb azt sem tudta hol van...Ez hogy a fenébe lehet??? Végig mozgott,de csak nézelődött.0 kill 400 sebzés. 3 csíkkal !!! Nesze kocsi Pedig jó játékos! [kocsis]
-
EQMontoya
veterán
Amikor nem érted, hogy mire adja a WOT az XP-t...
Oké, 1100 dmg meg 4 kill nem rossz, de ezen mi ért 1088 xp-t?
1 spot, elhanyagolható assist, a 400 blocked dmg sem egy olyan dolog, amitől hasra kellene esni.
Akik mögötte vagyunk a listában, azért akár láncolással, akár spottal összeszedtünk még fejenként 300-400 assistokat, meg láthatóan sokkal több dmg-t.Kontrasztnak itt van egy csatám, amit gyakorlatilag én döntöttem el:
Oke, csak 3 kill, de több, mint kétszeres dmg, spot, assist, 2 award, és mégis kevesebbet ér.
Ezt így hogy?Same rules apply!
-
Swinegod
őstag
válasz EQMontoya #215255 üzenetére
Ez speciel annak az esete, hogy a Wot ugye attól is függően adja az xp-t mire lőttél:
Ha a Leos meccseden gyakorlatilag csak tier 4-es srácokra lőttél sokkal kevesebb xp-t kapsz mintha csak tier 5-öt vagy akár 7-et lőttél volna
Churchill valszeg sok tier 6-ost lőtt. Ennyi, az ha ennyire befolyásolja az egy hülyeség, de mégis, ez vanHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
kchryss
veterán
válasz Barret001 #215249 üzenetére
Jajj Hopka mestert imádtam! A legnagyobb troll volt.
Kár hogy abbahagyta a wot-ot.
A mai napig a legnagyobb wot-os poénnak tartom a tutorial videóját ahol a dombon keresztül lőtte az ellenfeleket. Ezt így kitalálni és eljátszani a hülyét hatalmas dolog volt: 4:05-től
"A térképről annyit hogy az "m" betűvel lehet eltüntetni." - Még mindig hatalmas ez a videó. Jó nosztalgiázni.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
-
válasz Barret001 #215254 üzenetére
Nem jó, max átlagos (de valszeg az sincs). Azért van olyan nagy winrate-je, mert szinte csak low meg mid tier tankokkal játszik, és azok közül is csak OP tankokkal.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
EQMontoya
veterán
válasz Swinegod #215256 üzenetére
Értem, amit mondasz, de azért nem igaz szerintem, mert akkor pl. [ennek] ki kellett volna akasztania az xp mérőt.
Ez 2000dmg, és még T7 is van benne, nem csak T6, ugyanígy T5-tel lőve, mégis "csak" 1131 xp (bal oldalt látszik), ami alig több, mint amit a srác fele ennyi dmg-re T6 csatában kapott.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #215258 üzenetére
Nagyon jó színész volt. Pont hogy ennyire hülyének nem lehet lenni.
Később egy videóban bevallotta hogy megjátszotta, minden videójában direkt ilyen retardált módon beszélt a leleplező videóban meg tök normális volt, összeszedetten értelmesen beszélt, látszott rajta hogy nem annyira hülye mint amennyire megjátssza. A nézettség miatt csinálta.
Én jókat röhögtem rajta akkor is meg még most is. Egy csomó szlenget meghonosított a wot-os közösségben: spútol, kempül, ferdén lő, ciff -
kchryss
veterán
válasz jano_77 #215262 üzenetére
Bakker visszanéztem ez tényleg kurva gáz volt. Mondjuk nem csodálkozom, daily klán mindig is tele volt ilyen óvodásokkal.
Azért durva hogy már több mint 300-an nézik ráadásul nincs is csúcsidő (csöcsidő ). Én kb 5 percet néztem az adásaiból összesen, hamar képet kaptam a kontentről, meg kb 3 perc volt amíg a legnézettebb klipjeibe belenéztem hogy rakjak be ide példát. Már megbántam hogy promóztam. -
-
po1son
addikt
válasz kchryss #215265 üzenetére
Majd megunja egyszer a twitch és lelövik, gondolom a sok antiszoc fazon szokta ezeket nézni. Hamarosan indulhatna a "twitchxxx.com" is, szerintem lenne lové benne bőven.
EQMontoya - senki sem unqium játékosként kezdte, itt a topikban jó helyen vagy, anno 6 évvel ezelőtt én is innen tanultam sokat, azóta nagyobb megszakításokkal mindig visszatérek játszani és az alapok még mindig megvannak.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
válasz Black_Sheep #215269 üzenetére
Lehet én vagyok vak, de én nem látok a kötvényshopba Kampfpanzer 50 t.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Warton
őstag
Lehet, ha bent lenne a kötvényboltban. De nincs.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
phoenix1989
őstag
szerintem mindenkinek más az hogy mi éri meg. lehet hogy a játékban jelenleg elég erős tanknak tartják de én sem költenék rá. lehet bármennyire op nem játszom T9 -el.
215273 Warton
ne ott keresd. menj rá a rangsorolt csatákra és ott lehet megvásárolni.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #215274 üzenetére
pedig a tier9 a legjobb, legjátszhatóbb, de mindenki maga dönti el, hogy hol szívatja magát
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Black_Sheep
tag
válasz po1son #215271 üzenetére
A Kpz 50 t nem a kötvény shopból váltható ki, hanem a rangsoroltból lehetett kivenni. Ha jól emlékszem, egy divíziót kellett átlépni, onnantól 20k kötvényért megvásárolható lett.
Nagyon jó tank, erős torony, puha test, agilis, jó ágyúval.#215274 phoenix1989: kinek a pap... Szerintem is T9 a legjátszhatóbb tier jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
Jaaaj már megint csak 1. osztály, hát mi kell itt az ászhoz? Kb. 50 xp-vel maradtam le. (mondjuk konkrétan egy teljes tár félrement, szóval nem csodálkozom, ja meg pattantam kétszer a Jagdpantherről )
De legalább megnyertem a csapatnak a meccset, miután 10-5ről képesek voltak majdnem elveszíteni. Büszke vagyok magamra, mert konkrétan az utolsó 1v2 szitumon kívül egyszer nem tudtak meglőni.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
zodo
nagyúr
válasz Warton #215275 üzenetére
Pontossággal ~0.3 nincs baj ezért is írtam a sebességet avagy célkereszt szűkülés.
Alap esetben mint általános felszerelések vagy BIA nélküli legénység ~2.0x
Letornáztam 1.8-ra így már egész használható.
Hó végéig betehető az Ünnepi járművek közé így még + kreditet is termel. -
Balcsix
senior tag
válasz kchryss #215265 üzenetére
Engem az ilyen kifejezetten irritál játék stream platformon. Szánalmas, hogy így akar követőbázisra szert tenni.
Szerencsére ma már a Twitch sem díjazza ezeket, és ha így folytattja, akkor valószínű hogy szüksége lesz platformot váltania hamarosan, ahol kevesebbet kell játszani játékokkal, ellentétben játszhat mással-másokkal... -
jano_77
nagyúr
válasz Arolotifar #215285 üzenetére
What?
-
kchryss
veterán
Mi a tök ez a mód amivel Germia játszik 2:55-től?
-
-
jano_77
nagyúr
válasz Arolotifar #215285 üzenetére
Hogy mit kaptam és hol?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz nomic #215290 üzenetére
Ugy latom konzolról emelték át.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz wwenigma #215296 üzenetére
Azt hallottam konzolon kísérleteztek pár új dologgal és olyan rosszul sült el hogy azóta nem játszik szinte senki ott a wot-tal.
Például ha jól tudom lecserélték a láthatósági rendszert "True Vision"-re. Vagyis folyamatosan látszanak az ellenfelek talán mint war thunder-ben. Ettől játszhatatlan lett a wot. -
Warton
őstag
Egy laza 2400 dmg-es csata tier4-ben. Avagy miért használjunk derpet a T6-os tankon.
Replay
De csak erős idegzetűeknek, oneshotok, ram, tűz stb.Kompromisszummentes linux gaming.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs