Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    tudjátok ez az alfa sebzés egy baromság: annyi sebzést ad a lövésed amennyit a wg akar, lehet itt átlagozni meg matekolni akkor sem lesz másként.
    Az viszont tény, hogy gyakrabban megy a minimum környékére mint a maximum felé, és ez főleg a nagyot lövő tankoknál figyelhető meg: pl. 750-es alfa, az ellenben van 730 hp és tuti bennehagysz pár hp-t. a másik példa: papírpáncélba nem lősz csak minimum környékén, a vastag acéltömbbe meg belevered a maximumot. hagy ne keresgéljek most replayokat, de van belőle bőven amiből lehetne csemegézni. de ha valaki akar, átküldön neki a kb, 2k replayomat és válogathat.
    elhiszi azt valaki, hogy egy 155mm-es ágyúval meglövöm a francia lightot, tök mindegy melyiket és vagy pattan vagy benyeli vagy sebzek 300-at. utána jön a maus és kapáslövéssel 800 hp fölötti a sebzés. nem mellékesen a lightnál érvényben van a 3 kaliber szabály, ami ugye biztos sebzés, legalábbis annak kellene lennie.40-50mm páncél, 155-ös kaliber.
    ha minden játékos minden lövésénél számolgatna a szerver, a NASA számítógépei sem lennének elegek, nemhogy a wot szaros kis szerverei. 100k játékos ,abból egyidöben lő 75k, az 75k számitás ezredmásodperc alatt, nincs az a gép ami ezt ki tudná számolni.
    minden lövésre kapsz egy random értéket, oszt csá.

    [ Szerkesztve ]

    Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Új hozzászólás Aktív témák