Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    Kipróbáltam ezt a Mirny-13 módot. Nem rossz, de leszakadhatna már a WG erről a cipelgetős mókáról. Hogy mindig arra kell figyelni, hogy visszaérj, az gáz. Ráadásul sokra megyünk vele, ha visszaérünk, de az egyik idióta csapattárs szexuál odajönni a Magnushoz, helyette 50 méterre sniperkedik a minionokra, pedig nála lenne a hiányzó 7 mirinium, hogy továbbjussunk. Így haltunk meg mind az első fázisban.
    Amúgy eddig mentem 3 kört a közepessel, először a 3.-ik jutottunk, aztán a 2.-ig, aztán az első fázist sem éltük túl. Szerencsére annyi azért a többségének megvan, hogy együtt kell mozogni, még ha nem is konkrétan szakaszban. Általában valaki jelöli a célt, aztán mindenki megy arra.
    Az ellenfelek még a 3. fázisban is elég puhák voltak, az egyetlen gond igazából a Halhatatlan, és a labdák. Engem egyszer közvetlen mellettem leptek meg, reagálni sem tudtam, már kettő el is talált, aztán annyi volt a HP-m.
    Ami még érdekes volt, és ha nem találnak be a labdák, akkor jó kör lehetett volna, hogy egyszer kaptam valami töltésgyorsító fejlesztést, vagy mit. Nem tudom honnan, de kiírt valamit, csak nem tudtam elolvasni, és onnantól a lövegem kb. fele annyi idő alatt töltött be. Igazi aprítógép lett belőle. Sajnáltam, hogy nem tudtam aztán sokáig élvezni.
    Összességében nem rossz a mód. Lehet, hogy egy stílusra valót összekaparok (25 érme), mert a 13-90 ágát húzom, vagy a T-54-hez, mert az az ág is érdekel majd később.
    A tuti az lenne, ha a főnit is lehetne sebezni valami olyan módon, mint anno a Leviatánt. Ott ugye voltak weak spotjai, és össze kellett dolgozni, hogy amíg valakik elterelték a figyelmét, és arra fordult, a többieknek felkínálta a löveg oldalát.

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák