Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz peterson79 #205554 üzenetére

    Jó lenne ha lehetne tudni, de szitu függő. Régebben minden bokorról és fáról tudni lehetett mennyi álcát ad, volt is hozzá egy excel táblázat. Aztán ezt a táblázatot miután túl sokszor változtatták a pályákat nem frissítették. A hd pályák vagyis az 1.0 érkezésével meg az egész el lett cseszve. Utána még jött egy pach aminél a bokrok mérete változott azzal tovább rontottak a dolgon.
    Most eléggé kiszámíthatatlan. Vannak bokrok amik meglepően sok álcát adnak, vannak amik semmit és van egyéb anomália is. Például a fű régebben nem adott semmi bónuszt most meg egy csomó helyen ad és egész nagy bónuszt. Például mountan pass a lejáró mindkét oldalán van egy füves rész mindkettő elég nagy bónuszt ad lapos tankoknak. Karelianál a sarokban ahol a sziklánál a heavy-k szoktak harcolni van egy rakás szép kövér bokor de bugosak és semmi camo-t nem adnak, olyan mint ha ott sem lennének ezért az a pozíció használhatatlan. Fishermans közepén úgy néz ki a fal mellett van közvetlenül a bokor mégis amint kinézel a faltól a bokor mögött kapod a spotot szóval szinte biztos hogy van köztük rés.
    Egyébként a kidöntött fák egész jól szoktak működni. Két fát egymásra döntesz már elég szép bónuszt szokott adni.

    Progetto nerfelése és a 2.0-ás felszerelések helyett egyébként inkább ezekkel a bokrokkal és fákkal kéne foglalkozniuk, meg a rosszul renderelt tereptárgyakkal amikor át tudsz lőni a sziklán ahol nem szabadna vagy amikor el kéne tudnod lőni mégsem érted miért tűnik el a lövedék a nem látható tereptárgyban.

Új hozzászólás Aktív témák