Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greentea
senior tag
válasz galervin93 #202850 üzenetére
Vagy pedig vissza kéne hozni a történelmi csatákat..
Meg persze az is érdekes, hogy kőkemény hidegháborús fejlesztések vannak egy tierben a II. vh-s német tankokkal szemben.. Ezért (sem) érdemes nagyon velük játszani, már eleve ""hátrányból"" indulunk. Leo ág persze kivétel, a többire gondolok (Mondom ezt úgy, hogy nálam is a Mauson kívül az összes régi német ág ki van húzva tier 10-ig ) -
5-ös kezelő
senior tag
Én az automata javítót venném ki. És a kis javító se menne azonnal. Kicsit életszerűbb lenne egy láncolás. Most hiába lövök láncot, megállás nélkül megy tovább, ha van automata javítója. Nem hiszem, h a mai tankokon csata közben lehet láncot cserélni belülről. Inkább jöjjön a légpárnás tank.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Swinegod
őstag
Miért van az, hogy kb mindennel a T55-A és azutáni küldetések iszonyat specifikusak, mint hogy ölj meg 4 embert 100m-en belül meg ilyenek amikre kb semmi behatásod nincs hogy hogy fognak menni, az clickereknek meg van kb 2 küldije amit konkrétan meg kell próbálnod csinálni, hogy kész legyen a többi meg ilyen, hogy "Lőj 6-ot". Ennyi. Sebezz meg embereket 6x
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
válasz 5-ös kezelő #202852 üzenetére
Nincs automata javítókészlet. A nagy annyit csinál, hogy mindent megjavít a tankon, amikor használod, de nem automatán, hanem a játékosnak kell aktiválnia ugyanúgy, mint a kis javítót.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Macka
veterán
Gyerekek... Ebben a Berlin módban nem tudom ki a nagyobb bot? Az AI vagy a csapattársaim.
-
adrian360
őstag
hétvégén lesz mindenféle leárazás [link]
-
jano_77
nagyúr
válasz Macka #202856 üzenetére
egyértelműen a csapattársak! Tegnap 5 csatát mentem random társakkal, amiből az elsőben jó csapatot dobott össze a gép, meg is nyertük! De ami utána következett, arra senki nem vágyik. Az első mezőből nem jutottunk tovább egyszer sem! persze a 15x szorzók azok aktívak voltak.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Ry0K3N
senior tag
2020MAYCELEBRATION
1 nap prémium
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Dobi 562
addikt
Mindenhol ott voltam. Spottoltam a kempereket, flankeltem a heavy-ket, mentem segiteni a medeknek, probaltam spottolni a TD-knek... Minden hiaba... Egyszeruen ezeken a jatekosokon nem lehet segiteni. Map awareness 0, a bokrokat nem tudjak hasznalni, nem ismerik a spot rendszer mukodeset. 3 vs 1-ben elvereznek egy maganyos Charioteer ellen... Edes jo istenem...
Replay ha valaki kivancsi a szenvedesre.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
-
jano_77
nagyúr
Berlin mod hogy is lesz pontosan hétvégén?
Lesz ugye a BERLIN map, amit ha igaz 30%-ban fog beadni és csak 3-as szintű tankokkal lesz elérhető!? Valami szorzó is lesz a Berlin mapra, ha igaz, de nem tudom, hogy 2 vagy 3x? Ezt meg tudná vki erősíteni?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
notika77
senior tag
UTC 22:01-kor indul, az CET szerint holnap 0:01!
-
törölt tag
15%-nál, TOT-on kívül szokott nagyobb discount lenni 10-esekre?
-
KisApám
addikt
Irány BERLIN - 2 db 10x szorzós csatám - 2 AFK idióta... vagy WG által generált BOT-tok AFK-san, hogy szivasson :-/
Előtte a sima alap napi egyszeri 5x-ökkel 2 győzelem.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-
jano_77
nagyúr
A Hölgy nem csúnya és úgy tűnik, hofgy játszani is tud, mert a kis Pattonnel 97% felett van!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
lacibacsi
addikt
Ilyet ki látott már?
Beléptem a játékba, majd rámentem az XP-váltásra, bejött ez a képernyő és úgy kifagyott a játék, hogy csak feladatkezelőből tudtam kilőni...
Mondjuk utána szépen újra indult és fut is, na de hát akkor is, kérem... !Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
kchryss
veterán
-
Rellind
senior tag
Obj. 268 páncélvadászt érdemes a megvett tankok soraiban tudni vagy ne is foglalkozzak vele.... CSak azért kérdezem mert látom hogy kivan húzva és -30% kedvezmény van rá...
-
Balcsix
senior tag
Erősítettek a botokon a napokban? Kicsit úgy tűnik, mintha erősebbek/többen lennének, mint az event kezdetekor...
-
senior tag
Most hogy felszerelés akció van, vettem vert stabot és optikát a standard B-re, és belepakoltam a Télapót és 3 csajt, akik még a barakkban unatkoztak karácsony óta.
8 csata után 2 győzelem volt, aztán a 9-ben vesztes helyzetben sikerült becapelni, a 10. meg sima győzelem volt, így lett 40% a wr. A tank egyébként nagyon jó, remélem a nagy motor még észrevehetően javít a mozgékonyságán, de így egy darabig eltart, amíg kifejlesztem.A játékban csak a játék közbeni és a global chat működik, még a csataösszesítőből sem lehet üzenetet küldeni másoknak...
Meg jó lenne, ha a store-t is megszögelnék, még vennék pár felszerelést, de ha nem sikerül megugraniuk, akkor max leszedem valamelyik tankról, és veszek helyette másikat.A tankrewards első szintjén lévő stílusok meg csak 100 csatára szólnak, ezt vegyétek figyelembe a választáskor!
Путин, иди нахуй!
-
3
senior tag
Randomban jelenleg nyomorékdömping van.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest