Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz ooloo #202099 üzenetére
Voltak már konkrét tervek és le is lett modellezve pár brit, német és természetesen ruszki kerekes. Még 2019-ben jöttek volna ezek is, de a franciák fogadtatása olyan rossz volt, hogy egyelőre nem merik behozni őket.
Németeknél a puma jött volna például: [link] [link]
Az oroszok asszem voltak szuperteszten is, azok szokás szerint sokkal jobbak voltak a franciáknál. Ezekről emlékszem pár képre, elég durván néztek ki, de most nem találom őket.
szerk. Na asszem megvan: [link]A kedvencem viszont ez a ruszki kerekes lenne:
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Swinegod #202100 üzenetére
Nem is tudtam hogy ezzel a patch-csel jött a hp buff is. Most az első napokban nagyon könnyen lehet akkor 5-ös, 6-os és 7-es tankokat markolni.
A statpadderek meg csinálhatnak új accountot, mert a wn8 be fog állniaz új elvárt értékekre amik jóval magasabbak lesznek a több hp miatt. -
ooloo
őstag
válasz kchryss #202101 üzenetére
Mit kezdenél vele a Sand River pályán ? Elásná magát az első méteren ....
Amúgy elég jó paraméterekkel rendelkezik .
A "gyűjtői" járművekbe saját legénység kell ? Vagy az a felállás mint a prémium járműveknél ?
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
peterson79
őstag
-
ooloo
őstag
válasz BÁ Nutrition #202109 üzenetére
Ez egy innen onnan verbuvált Dicker Max legénység .
Elfogytak az értelmes képességek .... így nagy jelentősége nincs .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kchryss
veterán
Jól értem hogy visszahozták közös csetet, de alapból ki van kapcsolva mindenkinél és csak az látja hogy mit ír az ellenfél aki bekapcsolja?
Mi értelme így csesztetni az ellenfelet amikor a legtöbbnek annyi esze sincs hogy rájöjjön hol lehet bekapcsolni?!(#202104) ooloo
Szerintem saját legénység kell a gyűjtői tankokba. Nem olyanok mint a prém/reward tankok, hanem mint a sima kifejleszthetőek.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz BÁ Nutrition #202111 üzenetére
Az ezermester egyetlen egy tankom legénységében sincs kihúzva . A TD-k esetében a javítás képesség fabatkát sem ér (tapasztalat ) . Ha villantanak és láncot lőnek , akkor neked harangoztak . Ellenben a szerszámkészlet ... na , az már valami .
kchryss : Köszi a választ !
-
po1son
addikt
t54ltwt mennyire használható a mostani metában?
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
notika77
senior tag
válasz po1son #202114 üzenetére
MInt bármelyik másik nem kerekes. Régen T8-ban is a páncélja és a mozgékonysága volt az, ami leginkább kiemelte mezőnyből. Ezek megmaradtak, de az EBR-eknek jobb a páncéljuk és a mozgékonyságuk, bár a irányíthatóságuk rosszabb. Papíron vannak nála pontosabb vagy jobb kamós vagy messzebb látó vagy magasabb DPM-ű vagy nagyobb átütésű vagy nagyobb alfájú lightok. A gond még mindig az, hogy a kerekesek egy másik ligából csöppentek ide, ezért nehéz egy nem kerekes light-ban meglátni a jót.
Saját tapasztalatom nincs a GSOR-rel, de a többi light közül a WZ az, ami kilóg lefelé. A többi nagyjából jól van balanszolva. A WZ esetében az egyik lövés gyújt a másik ammorack az, ami miatt szerintem nagyon rossz tank.[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
Most vettem észre, hogy a patch után a WGC már a 64 bites exe-t indítja nem úgy, mint korábban. Ha valakinek gondja van a játék stabilitásával, az talán megpróbálkozhat a 32 bites indításával (WoT könyvtár\win32\worldoftanks.exe).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #65537792 #202118 üzenetére
1.8 alatt elég instabilusz volt, remélem javítottak rajta. Amúgy WoWS-ban már egy ideje szintén tudsz választani melyiket szeretnéd indítani.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
po1son
addikt
válasz notika77 #202116 üzenetére
Köszi, már nagyon régóta nem játszottam light tankkal magas szinten (3 éve régi accon). Most a küldetéseket (kampány) elkezdtem csinálni a t50-2-vel és annyira jól ment, hogy 80 csata alatt meglett a 3 gunmark és 33 küldetést teljesítettem ez idő alatt, igazi kis OP szörnyeteg a tank. Volt egy vita itt a fórumon, hogy a type 64 a legjobb tier 6-os light tank, de nem akartam belebonyolódni a csetepatéba. Személyes véleményem az, hogy a type64 irtózatosan lassan gyorsul, ami így aktív spotolásra nem annyira alkalmas, de DPM-ben tényleg verhetetlen.
Akkor t100 előtt kipróbáljuk milyen ez a t54ltwt, aztán majd írok mire jutottam vele.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
nanus
senior tag
Akkor mehet a ticket a wg-k lehet tanulni [link]
[ Szerkesztve ]
-
Derron
aktív tag
Szerintetek mennyire elborult dolog, 80% legénységgel kezdeni játszani Jagdtiger el?
Egyszerűen nincs szabad legénységem, és idő mire össze szedném a csaj legénységet. -
Thrawn
félisten
válasz notika77 #202115 üzenetére
A KV-2-ben nálam is eltűnt a HE egy része és a lőszerek megváltoztatott sorrendjét is vissza kellett állítanom. Szóval lehet ezen röhögni, de így volt.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Macka
veterán
Urak!
Az M46 Patton milyen a mostani metában? -
Greentea
senior tag
válasz Dobi 562 #202131 üzenetére
Legtöbb streamerre. M46 OP. Nem véletlenül játszik vele a legtöbb statpadder.
De akkor szerinted hol helyezkedik el a rangsorban? A végén? Type 61 mellett a Patton-nek van a legnagyobb dpm-je tier 9-es medek közül, jó mozgékonysággal és sokszor pattintó páncéllal. Egyedül az AP lőszer száll lassan, ez talán a legnagyobb negatívuma.De igaz, kinek a pap, kinek a papné, hibásan fogalmaztam, “egyik legjobbat” kellett volna írnom sry!
[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz Derron #202124 üzenetére
Nagyon sokszor kezdtem elölről képzést, mert nem volt elég lóvé vagy arany átképzésre. Érezhető természetesen a különbség, de azért azt a pár kört ki lehet bírni. Tartsd észben, hogy háromnegyed olyan jók, mint egyébként kellene és nem lesz gond. Mai szorzókkal pár felhozó meccs alatt megvagy velük.
-
e-newsee
addikt
válasz peterson79 #202140 üzenetére
Az igazság az, hogy ahogy végignéztem most a 9-es med listát... nem sok rossz tank van ott. Nekem ugyan sok nincs meg, de talán a WZ-120, Amx 30 és az Obj. 430 II, amikhez a legkevesebb ajánlást hallom. De ezekről sem írják, hogy rosszak lennének.
Szóval nekem az jön le, hogy a 9-es medek összességében jók.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
dualface
tag
válasz e-newsee #202141 üzenetére
Az AMX 30, kifejezetten jó tier 9ben, bár én még csak megvettem, de nem játszottam vele.
Sokkal jobb, mint a 30B tier10ben, ami kifejezetten gyenge.A 9-es med mezőny tényleg erős és mondhatni jól balancolt, a sima obj 430, standard B, M46, AMX30, Leo PTA a buff óta, és még talán a type 61-et is bevenném ide. Az hogy kinek mi a legjobb már egyén/stílusfüggő.
A WZ-120 kifejezetten kilóg a mezőnyből lefelé. Nagyon szenvedve húztam ki a 121-et és örömmel adtam el 227 csata után (47% winrate, 1700 WN8)
-
Ry0K3N
senior tag
Ezt a kérdést egyszerűen el lehet intézni nézzük a winrate statisztikákat wotlabs alapján.
A számok sosem hazudnak ugyebár.
1.:Obj. 430 - 54.4% semmi meglepő ráásán stronk g**i opé ahogy illik
2.:Standard B - 52.8% clip-clip-clip-reload-clip-clip-clip-reload
3.:Obj. 430 II - 52.8% ezen meglepődtem én is, úgy tudtam ez szarabb
4.:Škoda T 50 - 52.4% clip-clip......
5.: M46 Patton - 51.9% túl lett powercreepelve de még midníg egy nagyon ütős tank
6.:AMX 30 - 51.4% nincs lemaradva túlságosan a pattontól, nem ruszki op de elég jó
7.:E 50 - 51.1%
8.:Type 61 - 51.1%
9.:Centurion 7/1- 50.8%
10.:T-54 - 50.3% look how he powercreeped my boi- még éppen 50% felett a régi szörnyeteg
11.:WZ-120 és innen már 50% winrate alattLegalsó helyen van a PTA ami szerinem már egyáltalán nem releváns. Most húztam és simán patton közé tenném amilyen jó lett most a buffokkal.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
peterson79
őstag
válasz e-newsee #202141 üzenetére
Én egy szóval sem mondtam, hogy vannak ott rossz tankok. Amúgy sem vagyok egy nagy medium tank fan, nekem nem fekszik stílus, inkább heavy-zem, de párat már forgattam a kezeim között.
Arra reagáltam csak, hogy az egyik legjobb lesz csak a többi között. Van akinek ez, van akinek amaz tetszik és tartja legjobbnak. Ez olyan, mint a szökék és barnák esete... mindegyiket megdugnám, utána meg majd elemzek, hogy melyik volt jobb
-
Massmurderer
őstag
Na megint elkezdödött a 15böl 10en ne csináljunk semmit szezon.6csatából 0 gyözelem.
-
e-newsee
addikt
válasz peterson79 #202145 üzenetére
Én sem írtam, hogy bármit is rossznak mondtál volna, csak a téma kapcsán megnéztem a 9-es felhozatalt, és megállapítottam, hogy talán ott van a legkisebb különbség a tankok között. Használhatóság szempontjából legalábbis.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest