Új hozzászólás Aktív témák

  • köpet

    aktív tag

    Üdv!
    Gyenge játékosként írok, próbálok rövid lenni. Másfél éve játszom, ebből több, mint egy év telt el a többé-kevésbé agyatlan esti levezető lövöldözésekkel, amit gyakran kísértek gyalázkodó üzenetek. Eljött viszont az az idő, amikor elégedetlen lettem magammal, eljutottam ide is többek között, és a fejlődés igénye megjelent nálam is. Ezután kezdtem el foglalkozni a statisztikával, illetve azzal, hogy mit is jelenthet. Azóta érdekes módon nem nagyon küldenek anyámba meg máshova, csak ha zombiként ülök a géphez és ez későn tudatosul.
    Abban az időben is tudtam élvezni a játékot, amikor nem foglalkoztam a miértekkel, örültem a jó köröknek és az eredményeknek, ha voltak, csak ahogy egyre feljebb jutottam úgy lettek egyre nehezebbek a meccsek, ami elgondolkoztatott.
    Valahogy úgy van ez, mint a régi viccben, előre elnézést kérek az érintettektől: mindenki rendőrnek születik, csak vannak, akik továbblépnek. Lehet ezt különösebb agyalás nélkül is csinálni, és tesz róla az MM, hogy ne menjen el tőle az ember kedve teljesen. Ha valakinél megjelenik a továbblépés igénye, az nyilván jó, de nem magától értetődő dolog.
    Félreértés ne essék, nem kívánom se a yardot, se a különösebb belegondolás nélkül játszókat leszólni. Többször elhangzott itt is, hogy ez egy játék, több szinten is élvezhető. :R

    Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

Új hozzászólás Aktív témák