Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    Tegnap becseréltem a Jagdtiger 8.8-at a Löwere, és az Ac4 Experimentalt az Elc zümire. Utóbbi cserét nyilván nem kell megmagyarázni. :)
    A JT8.8-cal viszont úgy voltam, hogy a referral programból húztam ki, és amikor kipróbáltam, hát nem voltam elájulva tőle, pedig nagyrészt 3 skilles legénység van benne két kezdőt leszámítva. Max kihúzom újra, ha mégis kedvet kapok hozzá. Mivel a német TD ágat nem tervezem mostanában húzni (még csak a Stug III G-nél járok, de szerintem 2 éve nem vettem elő), így gondoltam a Löwének több hasznát veszem. Na nem mintha a német Heavykkel annyira haladnék, de az úgy önmagában is érdekes lehet. Tavaly kipróbáltam az 5 csatás bérléssel, és ugyan elég gáz statot hoztam össze vele, de hát 0 skilles legénységem volt lámpás nélkül. Most viszont felhúztam őket másfélre a tankönyvekkel, így már azért remélem jobban adja.
    Ami a kérdésem, hogy jelenleg Venti, Töltésgyorsító, és Vertstab van rajta. Az utolsó helyett vacilláltam még a Célzórendszeren, nem tudom, melyik lenne a hatékonyabb.

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák