Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Na csak kiszenvedtem az első 15-ös etapot ranked-en. 115 csata kellet hozzá. Azért teljesen más ha odafigyel az ember és koncentráltan játszik. Ebben az esetben a vereségek sem hátráltatnak annyira. 2000 körül lett csak az átlagsebzésem és itt látszik a különbség, előző napokban botként játszottam, utolsó 2 nap meg odafigyelve, okosan játszva 2500-as átlagom biztos volt. Persze a mezőny is biztos higult.

    Ma 8 csata abból 5 győzelem (2x 2stráf + 3x1), 3 vereség (egyszer sem buktam vele stráfot, sőt 2x első lettem). Vagyis 8 csata 9 stráf előre. :)
    És volt pár csata amit én hoztam le, főleg ez:

    7 kill azért itt elég ritka. :D

    Pont 50% a győzelmi arányom. Amilyen jól jöttek a győztes csaták az elején annyira szoptam a közepén. Stráfszerzési hatékonyság 57%.

    A VK egyébként 13-as szint felett használhatatlan volt, főleg a neki nem fekvő pályák miatt. Rengetegszer kerültem prokhorovkára. Nagyrészt WZ-111-5A-val mentem fel 13-ról 15-ig, néha kiegészítve 430U-val, TVP-vel.

    Még egyszer 15-öt megpróbálok kiszenvedni, hogy megmaradjon a matematikai esély a 9-es tankra aztán meglátom ha sikerül hogy mennyi fér még bele és hogy haladok.

    (#184648) @KISDUCK:
    Bér tankhoz is jár a legénység és vásárolthoz is. Vagyis kaptál egy legénységet a prime miatt a bér tankhoz aztán kaptál még egyet amikor megvetted pénzért a tankot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák