Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz Gyuri27 #180960 üzenetére

    Szerintem csak 3 db tier esetében ciki a +/-2 tieres MM. A tier4, a tier7 és a tier8.

    A tier4-et agyon csapja ez az MM, mert kevés a HP és egy-két lövést jelent egy tier5 vagy egy tier6-os derpesnek. A másik probléma, ha nyer is a csapat a magasabb tierű tankok szinte az összes dmg-t lelövik a tier4-es csapattársaik elől. A tier4-eseket nem nagyon engedném tier6-osokkal játszani, mert annyira más liga a kettő.

    A tier5 viszonylag élhetőbb már, mert a tier7 alapvetően gyenge tier, úgyhogy az 5-ökkel lehet érvényesülni. A tier6 pedig annyira erős, hogy az ellen a pár tier8-as ellen még úgy ahogy el lehet lenni és mint mondtam a tier7 gyenge.

    A másik tier így amelyikkel gond van az a tier7, ami szerintem inkább tier 6,5, mert a tier9-ek ellen azért nem sok esélyük van, sokkal nem erősebbek a 7-es tankok a 6-osakhoz képest. Most a Leoval játszom viszonylag sokat és rengeteget szívok a tier9-es ruszki közepesek ellen, akiket azért elég nehezen lövök be még oldalról is sok esetben. És akkor nem beszéltem a nehezekről E75, Type4 stb.

    A harmadik tier amelyik problémás, de nem annyira mint az előző kettő a tier8, ami szintén azért van, mert a 9-esek nagyságrendekkel erősebb tankok, mint a 8-asok. Pl. a 8-as indiántank sebzése 240, a 9-es leopardproto sebzése már 390 és jóval magasabb pennel. És itt most főleg a pen a fő probléma, hogy egyszerűen a tizes tankok páncélját sok esetben nem tudják belőni, csak arannyal. Erre mi a megoldás?! Egyszerűen annyi, hogy, aki teheti inkább 9-es tankkal megy. Egyre több kilences tank áll sorba, így egyre rosszabb leosztást kapnak a 8-asok, akik egyre kevesebben vannak, már szinte csak a prémtankosok. De pl. nekem is van egy pár 8-as prém tankom, amikkel nem nagyon játszom, mert tényleg az egész egy nagy szívás tizesek és kilencesek ellen.

Új hozzászólás Aktív témák