Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    válasz kchryss #180094 üzenetére

    Naponta? :C 4 hónapja nem is játszottam és nem is írtam a topikba. Most feltelepítettem és szomorúan vettem észre hogy semmilyen pozitív változás nem történt. :( Nyílván nem is fog történni, de te nem unod hogy a "pénzedért" folyamatosan ugyanazt a szart akarják lenyomni a torkodon? :F (klóntankok, bugok, stb..)

    A sok event, jutalom meg bónusz miatt (csak hogy játsz) már elértéktelenedett az egész játék. 2 hét alatt kihúzol egy ágat, majd végre megvan a 10-es tank és szemebesülsz azzal ténnyel hogy kalap szar. Miért? Mert 2-3 hetente jönnek az új túltolt tankok amit vagy végig cumizol egy maraton keretében vagy fizetsz érte mint a katonatiszt. Pár évvel ezelőtt még mekkora királyság volt ha volt 1 Maus-od vagy akár több tizes tankod! :K Járt érte az elismerés és irigykedtek hogy de jó neked megvan 1-1 top tank. .Most mondj egy olyan tankot aminek van "értéke" ? Mindenféle homályos elmének ott figyel a 10-es tank mert nem tart semmiből kihúzni. Hála a sok "kedveskedésnek". :U

    A 200.000 játékosból mennyi az aki érti és játsza is a játékot? :)) Most mondasz egy kis százalékot de a fennmaradó többség csak rontja a játékélményt.

    Én meguntam ezt az egyhelyben toporgást a wg részéről és ha ez jelenti a kiégést akkor igen, kiégtem. ;)

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák