Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz kchryss #179274 üzenetére

    Akkor vegulis ez nem teljesithetetlen a gyenge, vagy kozepszeru jatekosoknak sem, ha jobban odateszik magukat...Viszont ezeket a tankokat, ha jol ertelmeztem a regebbi hozzaszolasokat, csakis itt a FL modban lehet hasznalni, ugye? Es ha meg is van a tank, akkor sincs semmi felszereles rajta, mindent te kell ra vegyel, nem? Na es amikor megszunik a mod, oda a tank, es a ratett felszerelessel mi lesz vajon?
    Engem azert erdekel ez a tank, mert tudnam benne huzni a kinai IS-2 legenyseget, ugyanis visszavettem ezt a tankot, annak idejen nagyon jol ment vele valamiert, nagyon kedveltem, de mivel akkor a 110-re hajtottam eladtam, hogy a legenyseget tovabb tudjam vinni, es hat a 110 nem jott be, 2013-14-ben sokkal jobb tank volt, mint 2017-ben, igy azon is tovabbleptem, es megszereztem a 9est, es utanna a 10est is.

    Az alabbi hozzaszolasodra is reagalva, teljesen jogos hogy es a skill4 fel volt haborodva mikor 3x melle ment a loves, en is igy jartam sokszor a tegnap, amikor jatszodtunk.
    A titkos tank hiszteriat meg nem ertem, nem mindegy, hogy a jatekosok ma tudjak meg hogy mi lesz a 9es tank, vagy 1 honap mulva, mi a kulonbseg?

Új hozzászólás Aktív témák