Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz KISDUCK #178647 üzenetére

    Helyzetfelismerés rádiós skill, kicsit nagyobb hatása van, mint a parancsnok felderítő skilljének. Mivel ennél a tanknál és majd a 10-esnél is a parancsnok a rádiós így válaszd a helyzetfelismerést.
    A sas szem tényleg nem éri meg, eleve csak akkor mutatja a sérült modulokat ha ráviszed a célzót a tankra, de akkor sem ér sokat.

    Off road vagy kuplungégető kb mindegy. Én inkább az off road-ot raknám fel, mert a bc-ek elég jól fordulnak, főleg a kézifékes fordulással.
    A mesterlövész csak akkor aktív ha eléri a 100%-ot, ez 5. skillnél nagyon sok idő, célszerű ezt a tagot resetelni arannyal és a mesterlövészt feltenni mondjuk 4. skillnek, 5. skillnek meg menne vissza a szerelés.

    (#178646) @ollie:
    Álcával kapcsolatban nagyon nem értünk egyet. Med-ekre pont hogy az egyik legfontosabb skill. Nem véletlen, hogy skill4ltu is gyakran az első skill-nek azt adja a med-jeinél. Pont nemrég láttam amikor a progetto-t megszerezte a maratonban és kiosztotta a kezdő skilleket, parancsnokra free xp-ből ment a 6. érzék aztán minden legénységi tagra camo volt az első. A látótáv növelő skillek nagyon fontosak, de csak azután hogy már fullos a camo.
    A heavy az a tankosztály ahova nem elsődleges az álca.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák