Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz wwenigma #176685 üzenetére

    Megoldottam. Felraktam valami programot mivel VLC lejátszóban lehet nézni az élő és régebbi twitch adásokat. VLC-ben meg átállítottam a képarányt 4:3-ra.
    Kár hogy a twitch nem gondol erre és nem építette be. Tök jó lenne ha a forrás minőségénél lehetne állítani a képarányt is. A legjobb az lenne ha a 4:3-as adásokat meg lehetne jeleníteni 16:9-es képernyőn úgy, hogy bal oldalt 4:3-ban az adás menne mellette amennyi hely maradna a fekete téglalapoknak ott meg a cset lenne megjelenítve. Egyszerre oldaná meg azt a problémát hogy normális képarányban élvezhetem az adást és teljes képernyőn olvashatom a csetet is mellette.

    Sajnos a twich inkább visszafelé fejlődik mint előre.
    Behozták ezt az új dátum rendszer is a videóknál amivel az őrületbe kergetnek.
    [Régi rendszer] vs [új rendszer]

    Régebben a teljes adásoknál is a pontos dátumot írta az előnézet jobb alsó sarkában, pont ahogy most még a klipeknél működik. Pár napja viszont átalakították és a pontos dátum helyett az mutatja mennyivel ezelőtt volt az adás és azt is marha pontatlanul. Például minden ami 60 és 90 nappal ezelőtt volt arra azt írja, hogy 2 hónapja. 2 hónap után törli a twich a régebbi adásokat az új rendszer miatt rohadtul nem tudom melyik videónál melyik napon fog ez bekövetkezni. :W

    Ja a másik amire mindig berágok az a hang kivágása a jogvédett zenék miatt. Tegnap csata után például írtam Aniallator-nak ingame, válaszolt is rá. Ma visszanéztem volna az adásban, hogy mondott-e rá valamit erre hopp pont akkor nincs hang így már sosem tudom meg, hogy mit mondott rólam. :O
    Már bánom hogy nem csináltam azonnal klipet arról amikor kilőttem, mert pont ott sincs már hang. A klipben meg megmarad a hang akkor is ha az adásból később kivágja a twitch.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák