Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jano_77 #176035 üzenetére

    Prém lőszer nerf ebben a formában szerintem nem fog sokat változtatni a dolgokon. Ugyanúgy keresztül lehet hugyozni a heavy-ket szemből bármivel csak nem 400-asával csipegeted le őket hanem 300-asával. Én teljesen kivenném a magas átütésű lőszereket a játékból és csak 1 átütéshez balanszolnám a páncélokat, de ilyet úgysem fognak soha meglépni.
    Úgy lenne jól balanszolva a páncél és a lőszer ha egy azonos szintű heavy-t egy med vagy egy másik heavy szemből csak gyenge ponton tudna sebezni és tényleg lennének gyenge pontok nem úgy mint a újabban berakott tankoknál. A TD-knek lehetne nagyobb átütése.

    Ja még valami: ha máshoz nem nyúlnak és a jelenlegi rendszerbe rakják bele az nerfelt prém ammo-t azzal csak azt el érik el, hogy még több gold spam lesz, ugyanis ugyanúgy csak azzal tudod átlőni a tankokat csak a kisebb sebzés miatt többet kell lőnöd. Ahhoz hogy értelmesen működjön a dolog az kell, hogy a szóráskép alkalmas legyen gyenge pontok lövésére és legyenek gyenge pontok, mert jelenleg ez egyik sem teljesül!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák