Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz Emu #171178 üzenetére

    Nekem amúgy a T-25 Pilot / T34-85M maraton felépítése jobban bejött. Ott csináltad a napi küldetéseket, amikben mindig valamit teljesíteni kellett. Ha nem volt meg a szükséges token, akkor meg vehettél csomagokban plusz tokeneket. Nem voltál "rákényszerítve" egy fajta stílusra napokon keresztül. Ha meglett az aznapi, akkor visszatérhettél az épp húzott ághoz. És ki lehetett hagyni pár napot, még úgyis reális esélyed volt megcsinálni. Nekem anno asszem talán egy 3-as tokent kellett vennem hozzá, pedig akkoriban még nagyon-nagyon béna voltam. Ma már csak simán nagyon béna vagyok. :)
    Mondjuk értem, persze, ezzel a módszerrel jobban lehet bevonzani a vásárlókat, mert ha már két hétig grindelte Egységsugarú József az xp-t, és eljutott az V-VI. szintig, akkor hajlamosabb megvenni a maradékot.
    Anno a Progettót én is behúztam 60%-os kedvezménnyel, de azt nem bántam meg, az egy jó tank. Ezt még nem tudni. Az ilyen "Láttam, hogy jól lehet vele érvényesülni" dolog meg azért csalóka, mert jelenleg nagyrészt két részre oszlik a tulajdonosi bázis. Az egyik az "apuveddmeg" kategória, akik már az első nap kifizették az egészet, a másik pedig a jó játékosokból álló csoport, akik már lenyomták a maratont. Utóbbiak persze, hogy jól érvényesülnek vele. Majd egy jó hónap múlva kiderül, mit tud igazából. Maraton után egy nappal a fél csapatnál ez lesz, majd lassan elvásik egy átlagos szintre.

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák